Žena je múza: 4 znamení zvěrokruhu, která inspirují muže k nemožnému

Ne každá žena se může stát múzou pro svého muže. Stát se jediným, kdo dokáže i z toho nejobyčejnějšího člověka udělat krále.

Takový úkol vyžaduje, aby žena byla vysoce inteligentní, logická a mazaná. Měla by to být liška, schopná popadnout kuře a včas se schovat do nory.

Když se podíváte na manžele silných a úspěšných mužů, všimnete si, že vždy stojí tak trochu za zády. Zvláště pokud muž vydělal jmění a zasloužil si být v manželství nazýván hlavou rodiny.

Tato pozice inteligentní ženy je pochopitelná – skrývá se ve stínu svého milovaného muže a užívá si jeho vítězství. Ostatně stojí za to si přiznat, že normální muž nemůže žít bez ženy.

Veškerá zodpovědnost za rodinu padá na křehká ramena žen. Záleží na ní, kdo se z muže stane a jaké děti v této rodině vyrostou.

Žena dokáže přivést zpět k životu pro všechny ztraceného muže a vytvořit z něj dobrou hlavu rodiny. Jsou situace, kdy se žena stává pro muže negativní múzou, která ho zasvěcuje do alkoholismu, parazitismu a dalších nešvarů, které vedou k rozpadu osobnosti.

I ten nejpracovitější a nejupravenější muž, zamilovaný do negativní múzy, se po několika letech soužití může stát asociálním typem.

Vše je doslova drženo na ženě. Dnešní mladé dámy by to měly pochopit.

Pijící otec rodiny není tak špatný, ale pokud matka pije, rodina bude mít problémy. Žena-múza dokáže muže „otevřít“ a inspirovat ho k těžkým činům, na které se předtím bál pomyslet.

Je nejen chytrou manipulátorkou, ale také šedou kardinálkou rodiny. Žena – múza, především myslí na blaho své rodiny, na zdraví svého manžela a dětí.

Pokračování na další straně