Žena na vozíku se stala maminkou a užívá si každou minutu!

Žena si vzpomněla na slova své dávné učitelky, která ji kdysi ujišťovala, že bude vynikající matkou a že se nesmí nechat nikým zastrašit. Když se konečně stala matkou, cítila tíhu svého rozhodnutí. Starat se o miminko není jednoduché, a to ani pro zdravé lidi, natož pro ní, která je upoutána na vozík. Nicméně tvrdí, že se vypořádala s tímto úkolem velmi dobře a že ji její partner podporuje po celou dobu.

Žena, která je upoutaná na vozík od malička, má nyní syna a ten ji vidí pouze jako matku na vozíku, což pro něj není nic zvláštního. Péče o dítě však může být v některých situacích náročná, například při nastupování do auta. Naštěstí má však vedle sebe milujícího partnera, který jí vždy ochotně pomůže, když je to potřeba.

Každý den překonává své obavy a nyní má jistotu, že bude pro svého malého syna dobrá matka. Je na sebe velmi pyšná, což je pozitivní. Být rodičem je velmi náročná práce a pro osoby na vozíku nebo s jiným typem postižení může být péče o malého jedince velkou výzvou. Nicméně, tato žena se s touto výzvou vypořádává skvěle a svým odvážným přístupem inspiruje celý svět.