Žena ubytovala u sebe doma Ukrajinku, do smrti bude litovat..

Pro The Sun promluvila i Tonyho odvržená partnerka. Podle ní šla Sofie po Tonym od prvního dne. Ukrajinka si podle ní dávala záležet na svém vzezření a nosila vyzývavá trička nad pupek, ale jen tehdy, když byl její partner doma. Sofii jeden den vzala na nákupy.

„Tehdy přes den byla nenalíčená, neučesaná, nedala si na tom, jak vypadala, záležet. Ale to se změnilo v 17 večer, když měl Tony přijít z práce. Najednou přišla z patra dolů s červenými rty, nastajlovanými vlasy a v krátkém topu ,“ popisuje Lorna, kterou na jiskření mezi jejím partnerem a uprchlíky upozorňovali i sousedé.

Sofie Karkadym

„V té době jsem se už cítila jako třetí kolo na voze, protože celou dobu seděli na gauči, žertovali, smáli se a já jsem byla ignorována. Najednou jsem se necítila být vítaná ve vlastním domě,“ řekla žena, podle které jazyková bariéra problémem nebyla, protože Sofiia ví dobře anglicky, ale neměla zájem s ní komunikovat.

Rozhodnutí přijmout uprchlíky lituje. „Jediné, co chci říct, je, aby si lidé dobře rozmysleli, jaký dopad může mít, když pustíte úplně cizího člověka do svého domu, ke své rodině, manželovi či manželce. Udělala jsem správnou věc, projevila jsem soucit a pomohla jsem člověku v nouzi. Podívejte se, kam mě to přivedlo,“ kroutí hlavou Lorna.