Žena ukázala manikérce své nehty, a začal se boj o život: Pokud i vaše vypadají TAKTO, utíkejte k doktorovi!

Žena musela podstoupit pětihodinovou operaci k odstranění nádoru. Své manikérce vděčí za záchranu života. Joan se rozhodla podělit o informace ohledně tohoto méně známého příznaku rakoviny.

„Chození na manikúru mi zachránilo život. Je neuvěřitelné, že to zjistila pouze z mých nehtů. Řekla jsem jí, že jsem jí navždy zavázána. Když projde koronakríza, tak spolu zajdeme na pořádné jídlo,“ řekla.

Žena kouřila 20 cigaret denně, v roce 2016 přešla na elektronickou cigaretu. První příznaky onemocnění začala pociťovat po Vánocích v roce 2019. Opuchli jí kotníky a chodidla, co lékaři nejprve připisovali zadržované vodě, a také se změnily její nehty na rukou i nohou. 

Je šťastná, že nemoc podchytila tak brzy a nechala se léčit, obzvláště v době pandemie. Udržela si pozitivní pohled na svět a také během léčby stále myslela hlavně na své dvě vnoučátka a to, že je chce vidět růst. 

„Bylo to náročné ležet pět hodin s rukama nataženýma nad hlavou, ale chirurg a jeho tým byli perfektní. Doufám, že je to už nadobro pryč. Od operace jsem nekouřila, “ přiznává. 

Zdroj.independenteagle.com