Ženy podle horoskopu: Jaké jsou ženy narozené ve znamení Štíra

Tělo + vzhled: Žena ve štíru se jeví jako chladná, své vášně schovává pod studenou masku formálního chování. Osobitou krásu lze asi nejlépe charakterizovat jako záhadně gotickou. Mívá havraní nebo ledově blonďaté vlasy, takže vypadá jako bez krve nebo posypaná mrazivým prachem, k čemuž přispívá začasto bílá kůže. Její tajemné oči, jež nic neprozradí, jsou často tak široko posazené, až se zda, jako by ani nemohla při pohledu zafixovat zrak. Vlasy mívá většinou rovné, jsou pružné a těžko zvladatelné, takže přes veškerou snahu je zkrotit vypadá rozcuchaně. Nos má typicky rovný a dlouhý, ústa mají dokonalou karikaturu měsíce. Ramena jsou silná, aniž by byla hranatá a poprsí mívá bez ohledu na roční dobu odhalené hlubokým výstřihem.

Sex + sexualita:  Štír je znamení sexu. Ze ženy ve Štíru sexualita přímo prýští, jakoby potila molekuly feromonů, které si pak mají najít v éteru cestu k nějakému muži. Je označována jako femme fatale zvěrokruhu. Její duševní život je pod vlivem pokorné a odevzdané energie, nehledě na věčné zvraty nálad, díky nimž je v interakci s druhými střídavě srdečná a chladná. Sex je  pro ženu štířici úplnou přirozeností a odevzdává se této aktivitě s naprostou lehkostí. Štíři jsou velmi citliví a ke svému partnerskému štěstí potřebují opravdu silné citové prožitky. Od lásky k nenávisti je však jenom krok. Proto nemusí být nouze o krize a náhlé výbuchy v partnerském životě. Pokud jsou správně motivováni, dokáží pro svého partnera udělat téměř vše.

Co  vzrušuje ženu ve štíru – tmaví muži, chlupaté tělo, voyeurství, podpaží, tělesný pach, orální sex, vzájemná masturbace, zrcadla, sex v oblečení, mírná bolest, kousání, bojování

Pokračování na další straně…