Zítra je úplněk! TOHLE NEDĚLEJTE: Takhle se zatížíte tím NEJHORŠÍM

Pro ženy je zvláště důležité, aby v tomto období a do konce měsíce zvýšily svou energii a důvěřovaly své intuici. Je důležité omezit hněv, agresi a toxické emoce. Místo toho přijměte něhu a jemnost jako květ pivoňky. Probuďte v sobě vnitřní světlo!

Abyste byli v harmonii a neprožívali zbytečný stres, můžete činit jasná rozhodnutí, předpovídat budoucnost a analyzovat kroky. Buďte kreativní, vyzkoušejte něco nového, ukažte se světu. Prosperujte a šiřte své pozitivní myšlenky a nápady.

Naplňte se pozitivní energií a připomeňte si, proč je důležité lidem nadále důvěřovat. Odpusťte si vše, co selhalo. Zbavte se přebytečné zátěže. Stačí přijmout to, co se děje, některé změny se mohou zdát hrozné, ale postupem času byly požehnáním.

Vyhýbejte se lidem, kteří jsou pod vlivem Měsíce tak, že se vám snaží vyvolat konflikt, skandál nebo vám ukrást energii.

Co musíte udělat 14. června pro štěstí a úspěch:

Je dobré v duchu položit Měsíci brzy ráno 14. června po probuzení otázku na důležitou věc nebo myšlenku. Vytvořte svůj záměr, představte nápad – dnes jistě můžete získat kreativní a dobré řešení. Tento den vás určitě napadne skvělá myšlenka s tím nejlepším řešením!

Tento úplněk je dobrý, pokud jste kreativní, vyhazujete nepotřebné věci a nahromaděné odpadky, děláte si plán na další akce, trávíte čas s laskavými a poctivými lidmi, děláte nějaké domácí práce doma nebo v práci, věnujete se koníčkům, uklízíte si domácnost , obdivovat měsíc. Toto je dobrý den, kdy si domů můžete přinést kytici pivoněk, jíst jahody, poslouchat hudbu a vizualizovat.

A co nedělat během úplňku:

V tomto období je příznivé oprostit se od zlozvyků a přinést do života něco užitečného. Nekupujte drahé věci, nepodléhejte pudům, nepůjčujte si, neměňte se v drby nebo manipulátory, nevyhazujte odpad do přírody, nedělejte nic důležitého na setkání v den úplňku s partneři, stříhání a barvení vlasů, vypalování atd.)

Snažte se strávit dny před úplňkem a den samotný tak, jak se vám opravdu líbí: dostatečně spěte, smějte se, jezte chutně a zdravě, hýbejte se, dýchejte čerstvý vzduch, užívejte si své oblíbené činnosti a komunikujte s pozitivními lidmi, chytejte vše síť zajímavých myšlenek, všímejte si nových věcí kolem sebe, užívejte si každý okamžik, nezakrývejte si hlavu strachem a negativní energií, utrácejte energii jen na dobro.

Zdroj.yandex