Zjistěte tajemství svého data narození


Tvůrci
Navrhování nových nápadů a jejich implementace. Jejich vlastní cestou je vlastnost, která je odlišuje od tvrdohlavých a arogantních. Tito lidé jsou nesmírně čestní a dobře zvládají diplomatické dovednosti. Rádi se ujímají vedení a jsou často vůdci a šéfy, protože je baví být nejlepšími. Pomáhá jim také skutečnost, že pracují pro sebe.
Slavní představitelé této kategorie: Tom Hanks, Robert Radford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Winona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch.


Mírové síly

Lidé patřící do této kategorie jsou rodenými diplomaty. Vždy vědí o potřebách a přáních druhých a často myslí nejprve na ně a poté na sebe. Analytické povahy a vysoce intuitivní, nemají rádi sami. Přátelství a přátelství je pro ně velmi důležité a může je učinit úspěšnými v životě. Byli od přírody pokorní a měli by se naučit zlepšovat si sebeúctu a svobodně se vyjadřovat, chopit se okamžiku a neodkládat to na později.
Pozoruhodní představitelé: prezident Bill Clinton, Madonna, Goldberg, Thomas Edison, Mozart.


Pařani
Tito lidé jsou idealisté. Jsou velmi kreativní, rozkošní, romantičtí a klidní. Začnou spoustu věcí, ale nedokončí všechno. Líbí se jim, když jsou ostatní šťastní a snaží se toho dosáhnout. Jsou velmi idealističtí. Měli by se naučit vidět svět z realističtějšího hlediska.
Celebrity: Alan Alder, Anne Landers, Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jodie Foster


Konzervativci
Jsou inteligentní a tradiční. Líbí se jim rutiny a rutiny. Začnou jednat, až když pochopí, co se od nich očekává. Rádi tvrdě pracují. Cítí, že jsou podobné přírodě. Jsou ochotní počkat, mohou být tvrdohlaví a vytrvalí. Těmto lidem se doporučuje, aby byli pružnější a milovali se.
Pozoruhodní konzervativci: Neil Diamond, Margaret Thatcherová, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner


Nekonformní
Tito lidé jsou vědci. Jejich přirozená zvědavost, riskování a nadšení je často vedou do obtížných situací. Potřebují rozmanitost a neradi uvíznou v říji. Celý svět je pro ně škola, najdou příležitost naučit se v každé situaci něco nového. Vždy mají nekonečný proud otázek. Bylo by pro takové lidi výhodnější nedělat ukvapené závěry a přemýšlet, než něco začnou dělat.
Pozoruhodní zástupci: Abraham Lincoln, Charlotte Brontë, Jessica Walter, Vincent Wangog, Bette Midler.


Romantici
Aby byli romantici šťastní, musí se cítit potřební a užiteční. Silné rodinné vazby jsou pro ně velmi důležité. Jejich činy ovlivňují jejich rozhodnutí. Mají velkou touhu pečovat o ostatní a pomáhat jim. Jsou velmi loajální. Milují umění a hudbu. Najděte si přátele, kteří si přátelství váží stejně jako oni. Takovým lidem se doporučuje naučit se rozlišovat mezi tím, co mohou změnit, a tím, co změnit nemohou.
Pozoruhodní představitelé: John Denver, Albert Einstein, Christopher Columbus


Intelektuálové
Skutečně hledají. Vždy hledají skryté informace, vždy je pro ně obtížné přijmout věci takové, jaké ve skutečnosti jsou. Emoce neovlivňují rozhodování. I když zpochybňují všechno v životě, nemohou snést, že jsou takto vnímáni. Nejsou nakloněni rychlému startu, jejich životní motto říká „pomalý a vytrvalý vyhrává závod.“ Působí jako erudovaní filozofové a jsou často osamělí. Intelektuálové mají rádi tajemství, tajemství, snaží se získat přístup k absolutně všemu. Jelikož lidé patřící do této kategorie žijí ve svém vlastním světě, měli by rozumět tomu, co je přijatelné a co ne v celém světě.
Pozoruhodní zástupci: William Shakespeare, Michael Jackson, princezna Diana


Úřady
Řešitelé problémů. Jsou profesionální, dobří v myšlení a rozhodní. Mají ambiciózní plány a užívají si dobrého života. Berou odpovědnost za lidi. Objektivně hodnotí lidi. Tito lidé vždy dávají jasně najevo, že tu mají na starosti. Autoritativní lidé by se měli rozhodovat nejen na základě potřeb a přání ostatních, ale také na základě svých vlastních.
Celebrity v této kategorii: Barbara Streisand, Pablo Picasso, Nostradamus


Herci
To jsou skuteční herci. Jsou velmi starostliví a velkorysí, dokážou dát své poslední peníze jen na pomoc. Díky svému vnitřnímu kouzlu nemají problém setkat se s lidmi. Mají tolik rolí a tváří, že jim lidé těžko rozumějí. Jsou jako neustále se měnící chameleoni; tito lidé mají štěstí, ale mohou trpět extrémy, do kterých jdou. Aby byli tito lidé úspěšní, musí si vybudovat láskyplný základ.
Slavní představitelé této kategorie: Harrison Ford, Jimmy Carter, Elvis Presley.

Zdroj:Zerkalo.cc