ZLOMENENÉ SRDCE: TATO 2 ZNAMENÍ MUSÍ BÝT PŘIPRAVENA NA VŠECHNO – BUDOU MÍT DŮVODY KE SMUTKU A VELKÉ BOLESTI

Negativní události na milostné frontě, které už nějakou dobu probíhají, přinesou členům těchto dvou znamení smutek a bolest. Zlomení srdce je osud, kterému nemohu uniknout, alespoň tentokrát.
Někomu zlomené srdce také přinese novou naději , že do jeho života ještě vstoupí pravá láska, nesmí tu naději nikdy ztratit, protože milostné štěstí bude stále klepat na jeho dveře.

STŘELEC

Když přemýšlíte o štěstí, vždy přemýšlíte o štěstí v lásce. Zatím jste toho moc neměli a tak to bude pokračovat. Hvězdy předpovídají, že váš milostný vztah brzy skončí, protože existují problémy, které váš partner a vy nemůžete vyřešit. Bez ohledu na to, kolik lásky mezi vámi je, jsou to problémy, které vám alespoň přinesou to, co nechcete, zlomené srdce.

Je drsné říci, že jste si již zvykli, že každý vztah rychle skončí, ale je to pravda, které nemůžete uniknout. Někde pro tebe láska je, určitě ji najdeš, ale teď tě čeká období milostné bolesti.

Nevíš proč to tak je, už trochu ztrácíš víru v lásku, ale jak je to těžké, přijdou lepší dny. Láska, kterou právě teď máte, není ta pravá, to víte sami. Věřte, že do vašeho života jednou vstoupí pravá láska.

Do té doby bude přítomna bolest a smutek, ale snažte se na neúspěšné milostné vztahy co nejdříve zapomenout a počkat na toho pravého. Pravá láska vás neobejde, někdy je potřeba projevit trpělivost a počkat, až to konečně přijde.

Pokračování na další straně