ZNAMENÍ, VE KTERÉM SE MUŽ NARODIL PROZRADÍ, PO JAKÉ ŽENĚ TOUŽÍ

Býk potřebuje ženu, která umí vytvořit pravý domov

Býk potřebuje ženu, která dokáže vytvořit příjemný domov, je klidná, velmi něžná, ale přitom smyslná. Ženu, která vždy vycítí, co její muž potřebuje v dané chvíli ke štěstí.

Blíženec potřebuje inteligentní ženu

Blíženci muži jsou sami o sobě inteligentní, proto podvědomě hledají ženu, která se jim v tomto směru vyrovná. Která umí v rozhovoru intelektuální zaujmout, překvapit, mít smysl pro humor, vědět, co dělá. Taková žena je bude přitahovat celý život.

Rak potřebuje ženu s mateřskými pudy

Raci obecně jsou rodinně založení. Proto muži tohoto znamení potřebují ženy, které sdílejí stejné hodnoty, a sice rodinu, lásku, porozumění, podporu.

Lev potřebuje ženu, která umí vzbudit a zanechat dojem

Levi jsou králové, proto chtějí mít po svém boku nepřehlédnutelnou ženu, krásnou, chytrou, zábavnou, jednoduše komplet balíček. Ale samozřejmě, aby jejich nezastínila, potřebují, aby byla i submisivní, tak s ní dokáží vytvořit oslnivý tím.

Panna muž potřebuje krásnou ženu s vlastními hodnotami

Spolehlivé a analyticky myslící panny muži potřebují ženu, která splní jejich náročná kritéria. Taková žena je pěkně upravená, nezávislá, ale přitom citlivá a rodinně založená, která vyznává vlastní principy a hodnoty.

Váha muž potřebuje ženu, která umí plavat s proudem

Spravedlivý muž ve znamení váhy potřebuje stejně sociální cítící ženu, která dokáže “plavat s proudem”. Je atraktivní sama o sobě a dokáže udržovat stabilní prostředí.

Pokračování na další straně