Zoufalá matka našla na těle své malé dcerky 25 kousanců. Takhle dopadla, když se vrátila ze školky

Každý den, když do tohoto zařízení odváděla svou dceru, pevně věřila v to, že ji svěřuje do zkušených rukou a nic špatného se nestane. Jenže jednoho dne, když malou Rosalynn převlékala z šatiček, které měla ve školce, zjistila, že má její holčička po celých zádech zarudlé kousance. „Když jsme to s manželem uviděli, doslova nás to šokovalo a rozesmutnilo. Nejdříve jsme nevěděli, co to může být, až po chvíli nám došlo, že jsou to kousance od jiného dítěte. Nechápu, proč nám to učitelky zatajily a nic neřekly,“ svěřila se maminka Alica Bryant.

Vše poté sdílela na sociální síti, aby varovala i ostatní rodiče a zároveň o všem informovala i Ministerstvo zdravotnictví. „Ani si nedokážu představit, jak moc musela moje dcerka plakat, když ji někdo takhle ošklivě pokousal. S dobrým úmyslem jsem ji do školky zavedla a věřila v to, že ji svěřuji do zkušených rukou někoho, kdo na ni dá pozor. Jenže to se nestalo, nikdo nezasáhl a celou dobu na ni nikdo nedával pozor a ignoroval to, že pláče,“ pokračuje Alica.

Alice také zavolala na policii, bohužel podle jejích slov se stále nic neděje, a to uplynulo již několik měsíců. Není proto divu, že rodiče začínají být netrpěliví. Situaci neřeší ani policie a ani ministerstvo – vyšetřování je stále otevřeno, a tak se k celé situaci nemůže prozatím nikdo vyjádřit.

Pokračování na další straně…