Zveřejněné předpovědi Wangy na rok 2021! Konec Evropy a smrt

Rok 2020 se ukázal jako nejhorší a není žádným tajemstvím, že se každý těšil na konec roku. Lidé věří, že až tento přestupný rok skončí, všechny problémy a potíže skončí. Až nyní bulharská věštkyně přednesla méně optimistické předpovědi.

Vanga předpovídala rozpad Sovětského svazu, útoky z 11. září, smrt princezny Diany. Věštkyně také uvedla, že v roce 2020 bude svět čelit nové pohromě, která může připravit o život miliony lidí.

Zmizení národa

Velký národ žijící nad oceánem navždy zmizí, řekla věštkyně. Země tohoto státu budou rozděleny mezi sousedy nebo budou zaplaveny. V roce 2021 může oceán opustit břehy a stoupat, což zase povede k zaplavení mnoha měst. Lidé, kteří žijí v těchto městech, budou po celou dobu žít ve strachu. Přírodní katastrofy, jako jsou tsunami a povodně, způsobí řadu nových problémů. Objeví se chudoba a začnou se rozvíjet nemoci.

Prezident

Wanga předpovídala, že 46. prezident nebude v Bílém domě. Ve Spojených státech amerických by mohla začít vážná politická krize, která by s vysokou pravděpodobností mohla skončit občanskými nepokoji. 

Pokarčování na další straně