Zveřejnil snímek své umírající manželky, aby poslal zprávu ostatním ženám po celém světě

Muž zveřejnil na Facebooku dvě fotografie. Jeden ukazuje šťastnou a usměvavou ženu a druhý ukazuje ženu ležící na smrtelné posteli. Donna je mimochodem matkou čtyř úžasných dětí, a proto je tak šokující, že musí kvůli neopatrnosti opustit rodinu.

Elliot chce, aby fotografie vidělo co nejvíce lidí, protože doufá, že tak dosáhne svého. Doufá, že při pohledu na obrázek své ženy si ženy uvědomí, jak důležitá jsou vyšetření a jak velkou pozornost je třeba věnovat zdraví. Muž také dámy nabádá, aby test stěru nikdy neodkládaly.

„Brzy ztratím svou krásnou ženu, nejlepší kamarádku, matku našich čtyř dětí, svou spřízněnou duši. Jeho nemoc byla diagnostikována v nemocnici Milton Keynes a úplně nám zničila život. Naše životy už nikdy nebudou stejné.“ řekl zničený manžel.

Poté, co jí lékaři oznámili, že má rakovinu děložního čípku, netrvalo dlouho a rakovinné buňky se rozšířily do lymfatických uzlin v její pánvi a velmi brzy se dostala do čtvrtého stádia.

Boj s rakovinou je velmi tvrdý a brutální boj. Skládá se ze šesti týdnů denní radioterapie a chemoterapie. Kvůli komplikacím museli přestat. Diagnóza, kterou později dostal, mu zničila celý život.

„Moje krásná žena mi zemřela v náručí ve 32 letech, obklopená svými dětmi, matkou a sourozenci.“

„Vyfotil jsem jí rok po její diagnóze. Žádám ženy, aby nezanedbávaly screeningové testy, protože pokud si problému všimnou včas, mají větší šanci na přežití.“

Elliott si nepamatuje, proč jeho žena test zmeškala, ale kdyby mohl, rád by si s ní vyměnil místo, aby mohla žít. 

Víte, že vyšetření není nejpříjemnější, ale screening rakoviny děložního čípku trvá jen pár minut.

„Každé ráno se probouzím sám, vychovávám své děti sám…ano, mám rodinu, která mě podporuje a jsem jí moc vděčný, ale není to stejné a nikdy to nebude.“