1. srpna, Kouzlo úplňku: Máme 96 hodin na spojení s božským léčením

Úplněk 1. srpna přináší pozitivní energii, neuvěřitelnou sílu, magii a léčivé schopnosti Srpen je opravdu výjimečný měsíc se dvěma úplňky. Úplněk 1. srpna nám dává sílu léčit, odvahu odpouštět a sebevědomí začít znovu.

Budeme mít čtyři dny, dva před úplňkem a dva po, abychom se zbavili zátěže minulosti, poděkovali a připravili se na změny, které nám pomohou vytvořit pro nás ten nejúžasnější svět. Uvidíme, co radí Vesmír na další období!

Beran

Buďte trpěliví a vytvořte si strategii, jak se dostat tam, kam chcete. Vyvarujte se unáhlených rozhodnutí, protože by vás mohla zavést na nežádoucí cestu. Důvěřujte svým instinktům a nahlížejte do svého nitra.

Býk

Udělejte krok zpět, zhodnoťte současnou situaci a udělejte si objektivní úsudek. Zaměřte svou energii na produktivní úsilí. Cvičte se ve vědomé přítomnosti, abyste měli vyvážený pohled na přítomnost a budoucnost. V okamžiku se věci obrátí k lepšímu.

Blíženci

Naučte se upřednostňovat sebe, ale nezanedbávejte ani své okolí. V tomto období o sebe lépe pečujte a postavte se za to, co je správné a co vás činí šťastnými.

Rak

Stabilizujte své vztahy s lidmi kolem sebe. Zaměřte se méně na své přátele a více na kvalitu svých vztahů. Obklopujte se šťastnými, pozitivními a energickými lidmi, od kterých se můžete učit dobrým věcem.

Lev

Naslouchejte své intuici a následujte touhy svého srdce. Musíte zůstat věrní svým hodnotám. Jen tak budete mít sílu překonat překážky a zkoušky, kterým čelíte. Nenechte se nikým ovládat.

Pokračování na další straně