20. března vstupuje Slunce do Berana – začíná nový astrologický rok a otevírají se dveře k novým začátkům

Při jarní rovnodennosti, astronomickém začátku jara, je pravděpodobnější, že dojde k duchovnímu probuzení a sladění se skutečnými potřebami duše.

Slunce v Beranu nás činí dobrodružnějšími a spontánnějšími, ale také impulzivnějšími a netrpělivějšími. Vrací nám to sebedůvěru a konečně se cítíme dostatečně silní na to, abychom dělali určité věci. Jsme připraveni dobýt vše, s nadšením přebíráme iniciativu k realizaci našich vytyčených cílů, k dosažení něčeho, byť jen krátkodobě.

Vzhledem k tomu, že vstup Slunce do Berana se také shoduje s jarní rovnodenností , slibuje 20. březen být obzvlášť šťastným dnem, jehož energie je plná iniciativy a dalo by se říci i léčivé energie, protože akce nás může vyvést z míry. pasivita a otevřít nové dveře změně.a před transformací.

Je to vhodná doba k tomu, abyste se pustili do nového projektu nebo koníčku, pracovali na něčem, co vás baví a čemu opravdu věříte, objevili nový talent nebo dovednost nebo převzali odpovědnost, které jste se dosud báli. Kroky, které nyní podniknete, vás v budoucnu dovedou daleko.

Rozhodnutí, která v tomto období učiníte, mohou být dobrá nebo mohou navždy změnit váš život. Pokud budete chtít, můžete přenést hory doly.