3 znamení zvěrokruhu, která jsou opravdu naivní

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou vysoce inteligentní a dokáží nestranně posuzovat situace. Jediný okamžik, kdy Beran tyto dobré vlastnosti zradí, je zamilovanost. V této době je Beran doslova zaslepen láskou.

Bez ohledu na to, jak zvoní poplašné zvonky nebo zjevné známky toho, že s novým partnerem není něco v pořádku, Berana to v tu chvíli nezajímá. Pokud jsou zamilovaní, chovají se velmi naivně a lpí na představě, že našli partnera na celý život. Pokud Berana varuje přítel, vnímá to spíše jako žárlivost než jako dobře míněnou radu.

Váhy


Většina lidí Váhy v seznamu naivních souhvězdí nehledá. Nicméně i Váhy mohou být docela důvěřivé. Váhy jsou známé svou potřebou harmonie. Nesnášejí konflikty a neklid ve svém okolí. Z tohoto důvodu na sebe někdy berou roli moderátora konfliktů.

To je pro jejich okolí dobré. Váhy si však musí dávat pozor, aby toho nezneužívaly. Mohou být vůči ostatním poněkud naivní. Předpokládají, že všichni chtějí klid a pohodu stejně jako oni. Bohužel tomu tak vždy není.