4 věci, které muž udělá jen pro ženu, kterou opravdu miluje

Jsou určité věci, které muž ve vašem životě udělá, pouze pokud vás opravdu, opravdu a z celého srdce miluje. 

Muž bude poslouchat jen ženu, kterou miluje


A to znamená opravdu poslouchat. Když mluvíte se svým mužem a neustále si všimnete, že se během rozhovoru ztratil, může to být varovným signálem, že ne všechno ve vašem vztahu funguje správně. Pokud vás muž opravdu miluje, budete mít jeho plnou pozornost a mluvit s vámi je pro něj vždy důležité.

Muž, který vás miluje, vás pokaždé slyší, vyslechne vaše rady a často je přijme nebo jim kontruje rozumným názorem na dané téma. Bude vás poslouchat, protože vás miluje.

Muž změní názor jen kvůli ženě, kterou miluje


Víte, že muži mohou být někdy tvrdohlaví. V mnoha vztazích (nebo pseudovztazích) muži neberou ženy vážně. Důvod? Nedostatek úcty a nedostatek lásky. Láska a respekt jdou ruku v ruce. Pokud muž vnímá váš vztah jako čistě fyzický, nebude tak nakloněn vašim názorům jako vašemu tělu.

Muž, který vás miluje a respektuje, se s vámi pokusí dosáhnout kompromisu, protože vás považuje za sobě rovného. Možná se vám nepodaří dosáhnout kompromisu ve všem, ale snaha o jeho dosažení tu bude vždy a obvykle v každém zdravém vztahu vy dva vždy najdete způsob, jak věci vyřešit.

Pokračování na další straně