4 znamení zvěrokruhu nejvíce ovlivní zatmění měsíce v Býku 28. října: Zažijí drastické změny v kariéře a financích

Koridor zatmění stále nabírá na síle. Změny v životě každého z nás vyvrcholí 28. října při zatmění Měsíce v Býku. Čtyři souhvězdí však účinky zatmění pocítí obzvlášť silně a zažijí dramatické změny ve svém osudu!

Během zatmění bude Venuše v Panně, což znamená citově suché, racionální rozhodování o osobním pohodlí a každodenních potřebách. Panna je také znamením práce, takže v mnoha pracovních týmech bude muset žena nebo skupina žen odejít z práce nebo začít nový projekt. Během zatmění bude Luna v konjunkci s Uranem.

Například náhlé stěhování, dělení majetku nebo náhlá koupě domu či pozemku. Pokud jde o kariéru, Pluto se během zatmění nachází v Kozorohu, znamení hodnosti a postavení. Zástupci zemských znamení (Panny, Býka a Kozoroha) mohou mít příležitost k náhlému a mocenskému povýšení.

1. Panna

Venuše je během zatmění ve vašem znamení a vy můžete být úspěšnější než kdy jindy. Může vás čekat mimořádné štěstí, například zvýšení platu nebo vítězství u soudu. Zatmění se dotkne také otázek souvisejících s učením a vaším pohledem na svět. Vzdělávání může zvýšit vaše finanční toky, proto neváhejte rozšířit své služby. Velký úspěch vám přinese interakce a spolupráce s mezinárodními společnostmi.

Pokračování na další straně