5 osobních věcí, o které se nemůžete s nikým dělit, jinak si přinesete smůlu a neštěstí

3. Šperky

Šperky mohou odvést špatnou práci a způsobit nemoc, selhání a ztrátu u ostatních. Šperky absorbují energii majitele a pracují pro něj. Pokud tedy darujete příteli nebo známému krásný šperk, pocítí všechny špatné důsledky na sobě. Nechat někoho nosit šperk je považováno za začátek konfliktů a nedorozumění v budoucnosti.

4. Koště

Nedoporučuje se také půjčovat si koště. Tento předmět slouží k zametání domu a odstraňování negativní energie. Pokud tedy koště někomu na chvíli půjčíte, zbavujete tím svůj domov ochrany. Někteří lidé také věří, že darování koštěte povede k finančním problémům, konfliktům v práci a dokonce k dlouhé černé hvězdě v jejich životě!

5. Oblečení

Oblečení je osobním majetkem a nemělo by se dávat lidem, jejichž dobré nebo jasné úmysly nejsou známy. Věří se také, že předměty šatníku pohlcují energii svých majitelů. A předání oblečení jiné osobě může přinést „bonus“ negativní energie od majitele k vypůjčiteli a zpět. To platí zejména pro boty, protože se v nich nahromadila veškerá temnota. Pro eliminaci negativních důsledků by se měla cena oděvu vždy převzít, alespoň pokud je čistě symbolická.

Je důležité si uvědomit, že vztahy jsou složité procesy a podílí se na nich mnoho faktorů. Proto pokud nechcete způsobit potíže sobě nebo druhým, je lepší nepůjčovat druhým věci, které mohou mít negativní dopad na vaši energii. Je lepší říci ne a být známý jako chamtivý člověk, ale zůstat v bezpečí.