5 ženských znamení, která chlap prostě nemůže dostat z hlavy

Střelec

Střelec je velmi trpělivý a vydrží opravdu extrémní situace. Střelec je bojovník a vždy se snaží vše nějak překonat. Co ho však opravdu bolí, je zrada od jeho blízkých. Střelec to bere velmi vážně a může mu trvat dlouho, než se z toho vzpamatuje. Střelec má dobré srdce a snaží se, aby jeho rodina byla šťastná…

Rak

Rak je poměrně přísný a někdy má pro muže špatné slovo, protože se obvykle příliš neplete do života druhých. Raci toho řeknou hodně, ale myslí to dobře a nechtějí nikomu ublížit. Na druhou stranu chtějí kachny také pomáhat a chránit své blízké, a proto se někdy zlobí. Kačerům jde především o to, aby navázali dobré vztahy a aby jejich rodina byla zdravá, šťastná a spokojená.

Kozoroh

Kozoroh má jen jedno přání: najít muže, který ji nikdy nezradí a bude při ní stát, ať se děje cokoli. Kozorozi se opravdu dokáží držet na uzdě a vydržet všechno, ale potřebují mít vedle sebe někoho, kdo jim nikdy neuteče, zůstane po jejich boku i v bouři a nikdy je neopustí. Kozoroh je jedním z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu.