5 znamení, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Uhranutí

Je to jako facka, ale silnější a nabitá rychlejší energií. Obvykle pochází z pronikavého pohledu někoho, kdo vás nenávidí, žárlí na vás a chce pro vás jen to nejhorší. Cítíte se na omdlení, je vám nevolno nebo vás silně bolí hlava. Je to, jako by z vás tato osoba vysála pozitivní energii a prázdné místo zaplnila zlem. Pak se cítíte bezmocní a bez života.

Jste někým posedlá

Láska je mocná čarodějka a je normální, že když jste zamilovaní, myslíte vždy na někoho jiného. Je však dost podezřelé, když se náhle zamilujete do nápadníka, o kterého jste nikdy předtím neměli zájem, nebo dokonce nepřátelský. Očistné rituály, jako je kouření nebo nošení amuletů, vás mohou ochránit. V případě drahých kamenů vsaďte na krystaly nebo drahé kameny.

Prokletí se stupňuje

Kletby jsou záměrné, vědomé a obvykle se provádějí prostřednictvím rituálů černé magie. Kletby mohou být ústní nebo písemné, a pokud nejsou odstraněny, mohou být předány dalším generacím. Za záhadných okolností si uvědomíte, že jste se přestali zlepšovat téměř ve všech oblastech svého života. Zlomit kletbu není snadné a čarodějnické rituály by měli provádět pouze zasvěcení. Kletba je totiž mocná černá magie a čím déle na prokletou osobu působí, tím je silnější. Prokletí je mocná černá magie a čím déle na prokletou osobu působí, tím je silnější. Neustále upouští věci, zakopává o věci a čas od času se dokonce zraní. Prokletí pak vyvolá vážnou a dlouhotrvající nemoc, která nereaguje na žádnou běžnou léčbu.