5 znamení zvěrokruhu, kterým květnu 2024 hrozí rozchod se svým partnerem

Štír

Pokud jste delší dobu netrávili čas s rodinou, určitě si na ně v květnu udělejte čas. Retrográdní Pluto ovlivní váš čtvrtý rodinný dům. Budete se moci osvobodit z pout smutných dětských událostí, které obvykle trápí nejednoho Štíra. Je čas podívat se na sebe z pohledu dospělého, který přebírá zodpovědnost za svůj život!

Váš současný partner nemusí sdílet vaše nejvyšší cíle a může být dokonce energetickým upírem: podívejte se blíže na chování vaší druhé poloviny. Pamatujte, že nemusíte být zachráncem života všech – ani vaše zdroje nejsou neomezené!

Blíženci

Blíženci se mohou koncem května rozejít s dlouholetým partnerem. Můžete mít pocit, že váš současný vztah ztratil jiskru. Hledáte dobrodružství. Poté se 26. května do vašeho znamení přesune Jupiter. Tehdy potkáte svou „stejnou“ polovičku. Mohou vás potkat nové zájmy a váš současný vztah se může jevit jako břemeno.

I když se s partnerem plánujete rozejít, nezapomínejte spolu na upřímné rozhovory: možná nejste jediní, kdo ve vztahu pociťuje „tíži“.