5 znamení zvěrokruhu, mezi kterými se nejčastěji nacházejí výjimečné osobnosti

Pozitivní pohled na svět, optimismus, šarm, charisma a silné vůdčí vlastnosti – to vše charakterizuje výjimečnou osobnost. Často jsou tyto tendence přirozené a přímo závisí na znamení zvěrokruhu.

5. místo: BÝK

Narozený na jaře, obohacený sluneční energií, čerstvou trávou a oživující přírodou, Býk se vyznačuje silnou vitální energií, pozitivní světskostí. Často přichází s novými nápady.

Právě kvůli těmto vlastnostem Býk nemůže zůstat ve stínu. Potřebuje být ideologickým představitelem, vůdcem, organizátorem a vytvářet kolem sebe senzace. To je jeho poslání. Nutno dodat, že Býk se snaží ostatní zapůsobit ani ne tak svým vzhledem, ale intelektuálními kvalitami.

4. místo: LEV

Král zvířat přirozeně miluje všechno nejvíce. Jemná arogance, vtipný charakter, vůle a jasnost myšlení činí z Lea vůdce jakékoli společnosti. Navzdory skutečnosti, že jeho egocentrismus někdy překračuje hranice, neodcizuje své okolí, naopak víra v dosažení cílů tak jasné osobnosti, Leo závisí především na jeho síle a osobním kouzlu, které rozhodně nechybí.

Pokračování na další starně