8. dubna: Úplné zatmění Slunce a Novoluní v Beranu – nejsilnější událost roku, která přináší změny, které změní život!

8 Dubna 2024 ve 20:21 maďarského času můžeme zažít mimořádnou, silnou astrologickou událost, možná jednu z nejdůležitějších kosmických událostí roku: úplné zatmění Slunce a novoluní v Beranu . Akce otevírá dveře k manifestaci nebývalým způsobem a zároveň usnadňuje cestu k novým možnostem, novým začátkům a naplnění nejhlubších tužeb duše.

Tento nádherný nebeský úkaz nastává na 19. stupni Berana a je také spojován s novoluním. Dopad této kosmické události bude pociťován nejen bezprostředně po, ale také v příštích 18 měsících.

Astronomicky vzato se bude jednat o 15. úplné zatmění Slunce v tomto století a bude viditelné ve velké části Severní Ameriky.

Zatmění Slunce ale nezůstane bez povšimnutí, i když samotný úkaz pro nás zůstane neviditelný. Třesou a míchají vody, zejména vody, které je třeba promíchat, aby se podpořila změna.

Je pravda, že dokážou být náročné, že nás dokážou překvapit a vést směrem, na který nejsme připraveni , mohou nás odvést z cesty, kterou považujeme za správnou nebo vhodnou, ale zároveň jejich účelem je přivést vás do toho okamžiku v čase a prostoru.uveďte nás do pozice, kde bychom měli být z větší perspektivy vesmíru . Je také možné, že se nám předkládají příležitosti a šance a uděláme dobře, když využijeme energii Berana , protože toto znamení zvěrokruhu přesně ví, jak využít dveře, které se před ním otevírají, a chápe, kdy může nastat příležitost. opravdu příznivé.

Energie Berana je o nových kapitolách a nových životních příbězích, nových začátcích, odhodlání, vůli a akci a o schopnosti uvolnit naše karmické zátěže z minulých nebo předchozích životů, abychom duchovně rostli a naplnili svůj osud.

Pokračování na další straně