9 příznaků, že se vás duch snaží před něčím varovat

Duch jako nadpřirozený pojem je entita, která existuje mimo fyzický svět a není vnímána smysly těla. Podle určitých náboženství a filozofií duch přežije smrt fyzického těla a pokračuje v existenci v jiné dimenzi.

Ti, kdo věří v existenci duchů, věří, že zesnulé duše se často snaží varovat své milované před hrozícím nebezpečím . Podle spiritistů, protože mají další smysly a jsou schopni vidět do budoucnosti, duchové vysílají signály svým blízkým, kteří jsou stále naživu.

Pomocným duchům se také říká duchovní průvodci. Neustále vás sledují a snaží se vám vysílat signály, jestli se ve vašem životě něco nedaří, například jestli jste mimo správnou cestu nebo jestli existuje nějaké nebezpečí. K tomu se však musíte naučit interpretovat tyto znaky.

Varovné signály od duchů

1. Cítíte jejich přítomnost kolem sebe

Duchové nemají fyzickou podobu, takže je nevidíme, ale můžeme vnímat jejich přítomnost. Pokud kolem sebe cítíte přítomnost ducha, je to samo o sobě považováno za znamení.

Duchové vás kontaktují, když jste sami a ostatní nejsou poblíž. Ale poprvé to může být děsivé, pokud na to nejste připraveni. Jak však budete svého duchovního průvodce poznávat, jejich přítomnost bude stále více uklidňující, protože budete mít pocit, že nikdy nejste sami a že na vás neustále dohlížejí. Ve skutečnosti můžete časem dokonce požádat svého duchovního průvodce o pomoc.

Při meditaci máte větší šanci na navázání spojení , protože uzavřete vnější svět a ztišíte svou mysl.

2. Zažíváte zvláštní fyzické pocity

Pocit přítomnosti ducha nebo pocit, že vás někdo sleduje, může mít i fyzické známky. Některé běžné fyzické projevy duchovního setkání mohou zahrnovat:

• Mráz
• Astrální projekce nebo mimotělní zážitek
• Pocit, jako by se vás někdo dotýkal, i když nikdo není poblíž
• Ucítil vůni zesnulého milovaného člověka
• Vnímal neobvyklé věci, které tam ve skutečnosti nejsou
• Pocity lechtání nebo mravenčení zejména v pažích a nohou
• Cítíte energetické pole kolem sebe nebo v sobě
• Bolest v určitých oblastech těla
• Fyzické příznaky úzkosti, jako je vysoká srdeční frekvence a pocení

3. Zaznamenáte náhlý pokles teploty

Když zažijete duchovní přítomnost, setkání vašeho fyzického světa a metafyzického světa vyústí v podivné události. Příkladem je náhlé ochlazení vzduchu. Věří se, že takto nám duchové dávají vědět o své přítomnosti a takto nás zdraví. Ale může to být také tím, že se vás snaží varovat před nějakým hrozícím nebezpečím.

Spiritualisté říkají, že je to proto, že duchové jsou vyrobeni z čisté energie, zatímco my lidé jsme teplokrevní tvorové. Když se k sobě duch a člověk přiblíží, přeneseme část tepla lidského těla na ducha, a proto nám najednou začne být zima.

4. Vidíte a slyšíte neobvyklé věci

Určitě jste slyšeli o něčem jako blikající světla nebo o pádu určitých předmětů v přítomnosti duchů . Tyto metody používají duchové k upoutání pozornosti.

I když samy o sobě nemají velký význam, takové opakující se události naznačují, že váš duchovní průvodce je poblíž a snaží se vás kontaktovat.

Pokud se vás stejný duch opakovaně pokouší kontaktovat, pak vám tato znamení budou známá a budete schopni identifikovat milovanou osobu.

Zároveň duchové také často používají hudbu k navázání kontaktu . Uvízla vám někdy v hlavě určitá písnička? Pravděpodobně to bylo dílo ducha. Pokud je to píseň, kterou si z nějakého důvodu spojujete s milovanou osobou, která už s vámi není, může to být tím, že se s vámi snaží dostat do kontaktu.

Pokračování na další straně