Barva osobní aury podle znamení zvěrokruhu: Jakou má právě vaše znamení a co to o vás vypovídá?

Modrozelená
Váhy.

Tato barva aury značí mír a harmonii. Modrá barva symbolizuje víru a zelená sílu, která vnáší do života Vah harmonii. Tato barva navozuje klid, objektivitu a diplomacii.

Indigo
Štír

Aura mystického Štíra je indigová a symbolizuje moudrost, intuici a intenzivní citové prožitky. Indigová barva je mystická a umožňuje jim vnímat svět na hlubší než povrchní úrovni.

Zářivě oranžová
Střelec.

Dobrodružný Střelec potřebuje vášeň, lásku a energii, což vyjadřuje jasně oranžová aurická barva. Prudký Střelec se nebojí nových výzev a symbolizuje kreativitu a vytrvalost.

Tmavě červená
Kozoroh

Barva aury Kozoroha naznačuje, že pokud si získáte jeho důvěru, obklopí vás luxusem a láskou. Tato barva také vyjadřuje houževnatou povahu, která dokáže zůstat silná i v těch nejtěžších chvílích.

Světle zelená
Vodnář.

Stejně jako barva jejich aury jsou Vodnáři pozitivní a veselí. Někdy však mohou být také tajemní a pesimističtí. Jejich aura symbolizuje touhu po změně k lepšímu a přináší léčivou energii.

Světle růžová
Ryby

Citlivé Ryby jsou plné lásky a jemné energie, což vyjadřuje jejich světle růžová barva aury. Stejně jako tato barva je však ve srovnání s ostatními znameními zvěrokruhu slabá a nezralá.