Během celé sezóny dělám tyto cuketové kapsy: Nemají ani čas se vychladnout, vyjídají se horké rovnou z pánve!

postup:

Chcete-li začít, vyberte si dobré mladé cukety a očistěte je. Cuketu nakrájejte na kostky a pak ji rozmixujte v mixéru. Měli byste dostat směs, která je v konzistenci podobná pyré. Do tohoto Cuketové pyré přidejte vejce, přidejte mouku a škrob. Mouka by měla prosít a smíchat s práškem do pečiva.

Vše smíchejte, dokud nedosáhneme homogenní konzistenci. Nalijte mléko do husté směsi a potom znovu smíchejte s mixérem nebo mixérem s nástavcem na těsto. Přeložte do velké misky. Do misky s cukinovým těstem přidejte jemně nasekanou petrželku a čtvrt lžičky soli a pepře. Pak vše znovu promíchejte a nechte těsto odstát 10 minut .

Nejdříve nakrájejte cibuli a pak ji rozmixujte v mixéru. Smíchejte cibuli s mletým masem, dobře promíchejte. Přidejte čtvrt čajové lžičky soli a pepře a mleté maso opět promíchejte. Přidejte do náplně trochu ledové vody.

Dejte pánev s vysokými stěnami na plamen, namažte tukem a mleté ​​maso osmahneme. I když je opečené, přidejte koření „na kuře“. Když náplň vychladne, můžete začít dělat kapsy. K tomu nalijte trochu cukety na předehřáté pánvi s olejem, abychom dostali něco jako velkou palačinku. Když je osmažená na jedné straně, obraťte jej a do středu palačinky vložte trochu masa.

Vezměte stěrku a opatrně zabalte okraje palačinky tak, aby se vytvořila kapsa. Opražte na obou stranách v horkém oleji. Takové cuketové kapsy se nejlépe konzumují okamžitě, horko. Jedná se o letní jídlo, které víte rychle připravit.

zdroj: shkola-zhyttia