BRZY: Panna a Vodnář si užijí radosti života, Štír a Blíženci dostanou peníze, Střelec a Lev obdrží hovor od osoby z minulosti a budou se moci vrátit do starých kolejí

VÁHY

Zjistíte, že bez ohledu na to, jak praktické a užitečné jsou vaše návrhy, je lidé stále odmítají. Můžete se nakonec cítit docela frustrovaní. Musíte si uvědomit, že i když jsou vaše rady správné, váš postoj je příliš povýšenecký, a proto lidé trvají na opaku. Zkuste změnit a upravit způsob, jakým prezentujete své nápady, a uvidíte lepší výsledky.

ŠTÍR

Pokud přemýšlíte o tom, co se vaří v kuchyni, pak je pravděpodobně dobrý nápad to udělat. Vaše hvězdy vám zaručí gastronomický požitek. Dbejte na své zdraví a dodržujte hygienu. Nedorozumění se svým přítelem brzy vyřešíte. Peníze můžete získat z nečekaných zdrojů.

STŘELEC

Brzy se budete cítit více oddaní a dokončíte všechny nevyřízené položky, které se mohly nahromadit. Vyčištění vám poskytne příjemný pocit úspěchu a lidé, na kterých vám záleží, si toho všimnou. Výsledkem je, že budete více ceněni jak doma, tak na pracovišti. Volání bývalé lásky se dotkne každého z vašich smyslů a oživí pocity, o kterých jste si mysleli, že už neexistují. Zvažte usmíření!

KOZOROH

Váš duch je ostrý a nezkrotný, a proto se nemůžete poddat žádné kontrole. Není třeba to ani dělat! Raději šiřte lásku a štěstí mezi ostatní a ono se vám to v dobré míře vrátí. Zkuste přidat trochu barvy do svého černobílého workoholického pracovního života tím, že se vydáte na krátké výlety s kolegy.

VODNÁŘ

Brzy byste se mohli pustit do nepravděpodobného partnerství. Poskytne vám romantiku, vzrušení i dobrodružství, ale zda ve svém pátrání uspěje, se teprve uvidí. Pomoc a podpora může přijít ze zcela nečekaného sektoru. Tato příležitost se však otevře jen na krátkou dobu. Takže musíte být rychlí a rozhodní.

RYBA

Musíte vyjít ze své komfortní zóny. Uvědomte si, že příliš konvenční držení vás může ve skutečnosti dostat do vyjetých kolejí. To vám dá pocit, že opravdu žijete svůj život a ne jen tak. První krok se může zdát děsivý, ale pokud to dokážete, může to být zlom ve vašem životě.