Buď opatrný! Tato znamení zvěrokruhu budou pravděpodobně v roce 2024 nevěrná!

Kozoroh

S blížícím se rokem 2024 mohou Kozorozi ve svých vztazích čelit mnoha výzvám, které způsobují citové napětí. Vzhledem k typickému chování Kozorohů nemusí být překvapivé, pokud se ocitnou v situaci zrady. Kozorozi budou v průběhu roku prožívat poměrně těžká vztahová dramata. Jejich partneři budou bohužel ignorovat jejich nejhlubší trápení, což Kozorohy donutí hledat útěchu jinde. Poté, co Kozorohové přežijí své neštěstí, mohou zpočátku váhat, ale jejich rostoucí frustrace je nakonec dotlačí až ke zradě. Kozorohům se tento čin může zdát nevyhnutelný, ale dává jim nejen pocit svobody, ale také příležitost ponořit se hlouběji do života a lásky. Pro Kozorohy je důležité, aby si uvědomili, jak řeší problémy ve vztazích, a to tak, že budou hledat dlouhodobá řešení a posilovat pouta, místo aby se nechali unést impulzivním chováním.

Vodnář

V nadcházejícím roce se vnitřní myšlenky Vodnáře budou točit především kolem touhy po osvobození. Vodnář není rád závislý a neumí navazovat stabilní vztahy. Vodnáři jsou rozhodně narcističtí a posouvají hranice vztahů, zejména když se dostaví únava. Vodnář, který nemá rád kontrolu, jedná s neukojitelnou zvědavostí a usiluje o maximální svobodu a nezávislost. Čas ukáže, zda budou jednat podle svých přání, ale ke konci roku se jejich touha po svobodě stane nekontrolovatelnou a vznikne riziko rozpadu vztahu. V tomto období roku mohou Vodnáři zajít ještě o krok dál a vášnivým flirtováním otestovat míru žárlivosti svého partnera.

Varování pro Vodnáře: Buďte opatrní, protože pokud si vás někdo všimne, může to mít negativní následky. Je moudré otevřeně hovořit o potřebách a hranicích, abyste se vyhnuli nedorozuměním a ochránili vztah.

Panna

V roce 2024 touží Panna po novém koníčku a vydává se na nebezpečnou cestu, aby zjistila, zda je tráva na druhé straně opravdu zelenější. Tato myšlenka ho neopouští a Panna si nemůže pomoci, aby nezazvonila na poplach. Panny mají někdy sklon k bezohlednému chování, zejména když mají na něco nárok. Těžko zvládají stresové situace ve vztazích a dříve nebo později hledají něco, čím by se uspokojily a vynahradily si těžké chvíle. Také v roce 2024 Panny obzvlášť přitahují nové zážitky. Tyto čerstvé emoce jim připomínají jejich svobodu a nezávislost a umožňují jim silnější spojení s citovým světem. Proto se Panny mohou zdráhat oddávat se požitkům, které zrazují jejich partnera. V tomto období se stává zásadní otevřená komunikace o potřebách a přáních, aby se předešlo možným konfliktům a udržel se vztah.