Chlapec ubližoval jiným dětem a šikanoval je, a tak mu otec udělil lekci života. Rodiče se zlobivými dětmi si z tohoto trestu mohou vzít ponaučení

Šikana dětí se v posledních letech stává stále častějším problémem. Záleží na tom, jak rodiče své děti vychovávají, a na jejich celkovém přístupu. Někteří lidé zjistí, že jejich děti šikanují, ale problém nikdy neřeší a nechávají ho bez trestu. Chovají se, jako by se nic nestalo. V takovém případě si dítě myslí, že se nic neděje, a dál ubližuje ostatním.

Nejedná se o případ, kdy by otec dítěte šikanoval nebo ubližoval jiným dětem ve školním autobuse. Řidič již nemohl takové chování dále tolerovat a dítě vyhodil z vozidla a zakázal mu jízdu autobusem na tři dny. Když se to otec provinilého chlapce dozvěděl, potrestal ho skutečně odstrašujícím způsobem. To mělo jeho syna přimět k tomu, aby si uvědomil, jak špatně se ke svému kamarádovi choval. A že jeho otec nebude takové chování tolerovat.

Aby si syn uvědomil, jak špatně se zachoval, dal mu otec životní lekci. Místo aby syna odvedl do školy, nechal ho otec utéct. Ztížil mu to však tím, že ho donutil běžet před otcovým autem. Tento trest pokračoval nejen cestou tam, ale i cestou zpět. Otci bylo jedno, jestli venku svítí slunce, nebo prší.

Pokračování na další straně