Chtěl natočit mraky, ale místo toho natočil něco úchvatného! Když video zveřejnil, všichni, kdo ho viděli, byli v šoku

Když se z obyčejného světa stane neobyčejný svět, promění vás to a vy se o tento zázrak chcete podělit se zbytkem světa, pokud můžete. Přesně to se stalo muži, který se rozhodl vyfotografovat nádherný pohled na mraky přecházející přes střechu jeho domu. Když však vzal do ruky fotoaparát, spatřil v mracích něco nevysvětlitelného, co ho zanechalo beze slov. Viděli jste někdy takovou krajinu?

Video, které natočil na mobilní telefon muž ve Velké Británii během zamračeného odpoledne, bylo sdíleno na sociálních sítích a rychle se rozšířilo a stalo se hitem. Během několika dní video zhlédlo téměř 300 000 lidí a mnoho z nich ho sdílelo na svých profilech. To, co muž v mracích natočil, nemá obdoby a vyvolává mnoho znepokojivých otázek, na které neexistují jasné a přesvědčivé odpovědi.

O necelých 18 vteřin později se Britové s třesoucíma se rukama dívali na oblohu. Oblohu pokrývaly tmavě šedé mraky, předzvěst bouřek a špatného počasí. Náhle se v mraku otevřela díra a prosvitly sluneční paprsky. Metrovou dírou v mraku se v jasném světle začaly objevovat lidské postavy. Nebylo to však tak statické, aby to mohla být jen živá představa nebo obraz v lidské mysli. Protože tato postava zřetelně kráčela z jednoho konce mraku na druhý a pak zase mizela v mraku.

Pokračování na další straně