Chytří lidé: 5 znamení zvěrokruhu obdařených neuvěřitelnou inteligencí od narození

Astrologové jsou přesvědčeni, že hvězdy přímo ovlivňují intelektuální schopnosti. Nemalou roli samozřejmě hrají geny, prostředí a úsilí samotného člověka. Každý může rozvíjet svou inteligenci, pokud chce, ale skryté vlohy a vrozené vlastnosti vedou některé z nás k velkým úspěchům již od dětství. Pojďme zjistit, která znamení zvěrokruhu mají nejvyšší IQ.

1. Znamení zvěrokruhu Blíženci

Nejchytřejší a nejjedinečnější lidé se narodili v těchto znameních zvěrokruhu.  Foto © Shutterstock

Lidé narození v Blížencích mají neukojitelnou touhu po všem novém, včetně znalostí a dovedností. Obvykle mají několik diplomů ze vzdělávacích institucí a rychle vnímají a vstřebávají nejrůznější informace. Ne vždy se jim však podaří vše pochopit. To způsobuje v myslích představitelů Blíženců skutečný zmatek a chaos. Rychle reagují na změny v životě, snadno se učí, myslí prakticky a komunikace je pro ně zábavná a zajímavá. Vzdušní zástupci dokáží přesně vyjádřit své záměry a mají dobré pochopení pro potíže a zkušenosti druhých. IQ rodilých Blíženců je vždy na nejvyšší úrovni, což je výborný start pro velký úspěch ve vědecké oblasti.

2. Znamení zvěrokruhu Vodnář

Lidé, kteří vyčnívají z davu a jsou vždy chytřejší než ostatní, jsou lidé narození ve znamení Vodnáře.  Foto © Shutterstock

Vodnář je skutečným rekordmanem v počtu knih v domácí knihovně. A většinu z nich přečtou. Lidé této konstelace rádi čtou a učí se číst již od útlého věku. Lidé této konstelace hltají knihy kdykoli a kdekoli – na dovolené, v dopravě, během oběda a dokonce i na cestách. Zajímají se zejména o science fiction a literaturu pojednávající o významných objevech minulosti i současnosti. Neodpustí si však ani starou dobrou klasiku. Pro Vodnáře jsou knihy především zdrojem nových myšlenek a poznatků o tomto světě.

Pokračování na další straně