Cikánský test: vyberte starodávný prvek a zjistěte, co říká o vaší lásce


Růže:
Jste starostlivý partner a úžasný člověk. Můžete s jistotou říci, že ten, koho milujete, je skutečně šťastný. Chráníte to, co je vám drahé, a jste připraveni vrhnout se do ohně a vody kvůli tomu, kdo je poblíž.
Jste spolehliví a neustále zamilovaní. A pokud jde o ložnici, na vašeho partnera čeká nadpozemská rozkoš.


Zvonek:
Milovat vás je magický a úžasný zážitek. Jste vlastníkem velkého, vášnivého a něžného srdce. Proto jen jedna bytost ve vaší blízkosti může být nazývána skutečným štěstím.

Vyzařujete paprsky dobroty a svou lásku dáváte nejen příbuzným a přátelům, ale také všem, kteří mají to štěstí, že jsou poblíž. Není nic lepšího, než být svou spřízněnou duší!


Vodopád:Berete lásku a vztahy velmi vážně. Láska pro vás není hra ani dobrodružství. A nerozumíte těm, kteří hrají s city a láskou.
Vaše smysly jsou čisté a krásné. Emocionální složka je pro vás v životě velmi důležitá. Pokud jde o postel, váš partner bude příjemně překvapen, že jste zkušený a talentovaný milenec.


Hořící svíčka:
Jste věrný a věrný člověk, který dává své srdce, duši a tělo úplně, když se zamilujete. V posteli jste nejen srdeční, ale také vášniví a něžní … Rozhodně má váš partner na vás velké štěstí.

Zdroj.Esoteric.ru