Cizí žena se rozhodla pomoci bezdomovci a zdarma ho ostříhala: když ale uviděla, co má pod oblečením, okamžitě se rozhodla zavolat záchranku!

S bezdomovci se setkáváme hlavně ve velkých městech. Jsou lidé, kteří jsou na ulici, protože chtějí žít takový život a chtějí ho. Jsou také lidé, kteří mají v životě problémy a ne vlastní vinou se ocitnou na ulici a chtějí se vrátit ke svému starému životu, ale ne vždy tomu tak je. Mnoho lidí se snaží těmto lidem pomoci.

Žena, kterou zde představujeme, je jednou z nich, která těmto lidem poskytuje zajímavou službu. Vyučila se kadeřnicí a nabídla jim, že je ostříhá a ostříhá vousy. Díky tomu by nevypadal jako strniště. Zvýšilo by to jeho šance na získání práce a měl by peníze na jídlo, aby mohl žít. V té době už muž ztratil důvěru v lidi, ale při této příležitosti souhlasil a požádal ji, aby ho ostříhala.

Poprvé po dlouhé době mu někdo pomohl. Když se muž posadil na zem, měl vyhrnuté kalhoty. Ženu najednou napadlo, že má něco s nohama. Zeptala se ho, co se děje. Muž řekl, že ho předtím srazilo auto.

Řidič ujel a bezdomovec k lékaři nešel, protože neměl potřebné pojištění. Bohužel se ukázalo, že problém je mnohem větší než jen pohmožděniny. Nejenže se muž nehojil, ale rány mu rozšířily infekci do celého těla. Když to žena viděla, neváhala a musela okamžitě zavolat záchrannou službu.

Bezdomovec sám do nemocnice jít nechtěl, ale žena i lékař ho přesvědčili, že to je jediná možnost. Žena i lékař ho však přesvědčili, že do nemocnice jít musí. Jinak by brzy zemřel na strašlivé bolesti. Po několika týdnech léčby lékaři vše vyřešili. Nejenže vyléčili infekci, ale noha se normalizovala a mohla stát a chodit bez bolesti.

Pokračování na další straně