Co se jí stalo? Caroline z pobřežní hlídky se dostala na drogové dno. Z její krásy zbyl jen prach

Yasmine Bleeth začala svou kariéru v showbyznysu už jako dítě, když vystupovala v reklamách. Její talent a přirozený půvab jí přinesly první role a v roce 1993 se jí podařilo prorazit. Hrála roli plavčice Caroline Holdenové v televizním seriálu Pobřežní hlídka.

Pobřežní hlídka se stala nedílnou součástí kultury 90. let a ona se díky roli Yasmine Bleeth stala miláčkem diváků. Její charisma a zářivý úsměv z ní udělaly ikonu plážového žánru. Spolu s hereckými kolegy, jako byli David Hasselhoff a Pamela Andersonová, se stala dokonalou tváří seriálu.

Druhá tvář slávy

Její kariéra však nebyla jen jednoznačným triumfem, ale také cestou plnou obtíží a problémů. S nárůstem popularity přišla i úskalí slávy. Média a její fanoušci se začali nadměrně zajímat o každý detail jejího života, a to jak profesního, tak osobního.

Pobyt v záři reflektorů znamenal, že se Yasmin musela vyrovnat s tlakem veřejnosti a zároveň si zachovat svou identitu. Zdánlivě úspěšná a uznávaná herečka Yasmine Bleeth začala bojovat s temnější stránkou života, která ji stále více tlačila do centra pozornosti.

Na vrcholu její popularity v Pobřežní hlídce se začalo psát o jejím boji s drogovou závislostí. Zdánlivě idylický svět plážové scény se stal kulisou pro složitější problémy, které začaly pronikat do médií i do povědomí jejích fanoušků. Události vyvrcholily v roce 2001, kdy byla zatčena za řízení pod vlivem kokainu a dokonce způsobila dopravní nehodu. Tento incident nejenže zbrzdil její kariéru, ale vedl také k problémům se zákonem a další negativní publicitě. Skandály a osobní problémy začaly zastiňovat pověst, kterou si vybudovala

Pokračování na další straně