Co se stane, když ztratíte rodiče: 10 změn ve vaší mysli a životě

6. Budete tajně závidět svým přátelům, jejichž rodiče ještě žijí. Nejtěžší budou prázdniny, které většinou trávíte s rodinou. Cítíte se osamělí a rozrušení, když vám vaši přátelé vyprávějí o prázdninách a prázdninách strávených doma. Bude to velmi těžké, protože máte pocit, že byste za takovou příležitost dali cokoliv.

7. Na narozeniny a další důležité dny se vám stáhne hrdlo. Může vám být více než 50 let a máte vlastní děti, ale už nikdy nemůžete do svého domova vrátit prázdninovou náladu, která tam vládla, když s vámi byli i vaši rodiče. Už nikdy neucítíte vůni maminčiných dortů nebo tatínkova domácího vína.

8. Díváš se na svět jinýma očima. Poté, co ztratíte své rodiče, pochopíte, že to nebyli jen vaši rodiče, byli to obyčejní lidé a jako všichni ostatní měli problémy, zátěže, potřeby, které nedokázali překonat. A když si to uvědomíte, budete chtít víc než cokoliv jiného s nimi mluvit, poradit jim, ale už je pozdě.

9. Kdykoli se ti v životě stane něco radostného nebo smutného, ​​budeš to chtít sdílet se svými rodiči. Bezděčně sáhnete po telefonu, abyste zavolali na ono známé číslo, na které vám nikdo neodpoví.

10. Bohužel jsi si uvědomil, jak moc své rodiče miluješ a jak jsou pro tebe důležití, až když jsi je ztratil. Budou chybět víc než slova. Budete s nimi chtít mluvit, omluvit se, obejmout je ještě jednou.

Nečekejte, až bude pozdě. Neodkládejte důležité věci, které je třeba říci. Nežijte v domnění, že váš život právě začal a všechno má šanci. Nikdo neví, co přinese zítřek. Zítra už může být pozdě.