Co vás čeká v novém týdnu? Zjistěte, co říkají hvězdy

Panna (23. 8. – 22. 9.)
Preciznost a zaměření na detaily pomůže při plnění odborných úkolů. Týden je také vhodný k analýze osobních financí a plánování dlouhodobých investic. Udržujte rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)
Klíčem bude rovnováha a harmonie. Snažte se udržet rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. V partnerských vztazích přinese otevřenost a poctivost stabilitu a vzájemné porozumění.

Štír (23. října – 21. listopadu)
Intenzivní emoce mohou vést k důležitým osobním objevům. V práci vám vaše intuice pomůže dělat obtížná rozhodnutí. V soukromém životě pomohou hluboké rozhovory vyřešit dlouhotrvající konflikty.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)
Dobrodružství a optimismus budou provázet každou akci. Nové zážitky a cesty (i malé) přinesou radost a rozšíří vaše obzory. V práci se ocení odvaha pustit se do nových projektů.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)
Disciplína a nasazení přinese úspěch v práci. V osobním životě se vyplatí věnovat více času rodinným záležitostem, což zvýší váš pocit bezpečí a sounáležitosti.

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)
Kreativita a inovace budou žádané. Nebojte se experimentovat s novými nápady. V mezilidských vztazích zaujme spontánnost a originální přístup.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Při navazování kontaktů pomůže empatie a intuice. Poslouchejte své vnitřní pocity a dovolte si emocionálně se vyjádřit. V práci může vaše schopnost porozumět druhým otevřít dveře novým příležitostem.