Deset Nostradamových předpovědí pro rok 2024, rok Draka – Události, které změní svět!

I po staletích jsou Nostradamova proroctví stále velmi zajímavá a mnoho lidí stále věří, že se jeho předpovědi vyplní. Michel de Nostradame se narodil v Provence v roce 1503 a stal se známým světu jako Nostradamus. Své předpovědi zakládal na astrologii, ale zabýval se i dalšími okultními vědami. Jeho proroctví o budoucnosti lidstva, publikovaná v knize Proroctví, se od té doby naplnila nebo mnozí věří, že se v budoucnu naplní. Své básně publikoval ve čtyřverších, často založených na metaforách, takže každá báseň má několik výkladů.

Rok 2024 je v čínském horoskopu rokem draka, velmi důležitým rokem, ale ne bez obav, v dobrém slova smyslu. V čínské kultuře je drak symbolem moci a síly, ale má v sobě i potenciál dobra a zla. Rok 2024 je spojován především s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Putin se narodil v roce 1952, tedy v roce draka, a jeho vliv na světové dění je skutečně nepopiratelný. Draci jsou známí nejen svou velikostí, ale také dravostí. V historii se v roce draka několikrát odehrály velké konflikty, hospodářské recese a přírodní katastrofy. Ohnivá povaha draků může vyvolávat napětí a jejich láska ke změnám může destabilizovat.

1. Zahájí Putin třetí světovou válku?

Tajemné Nostradamovy spisy obsahují podivné předpovědi. Prezident Vladimir Putin, narozený v roce Draka, zapadá do znepokojivého historického vzorce. Svět je na pokraji katastrofy, protože Putinovy ​​činy jsou v souladu s nepředvídatelnou a mocnou povahou Draka . Podle některých výkladů je ruský prezident, reprezentující odkaz Draka, připraven zahájit třetí světovou válku.

2. Sopka Etna v Itálii vybuchla

Tato masivní sopečná erupce by mohla nastat koncem roku 2024 nebo začátkem příštího roku. Podle Nostradamovy předpovědi půjde o největší erupci Etny v n. l. 79 a od roku 1631, kdy došlo ke dvěma nejtěžším sopečným erupcím v historii.

3. Čína se stane lídrem světa

Slavná bulharská jasnovidka  Baba Vanga předpověděla, že Rusko se v roce 2024 stane světovou velmocí. Čína se však podle Nostradamovy předpovědi stane nejrozhodnější mocností světa. Vysvětlil, že do roku 2024 se čínský vliv rozšíří po celém světě jako rozlitý čaj . Mnoho lidí o této předpovědi pochybuje a není známo, zda by to mohlo být způsobeno čínskou politikou, produkty nebo technologií.

4. Obrovské zemětřesení a tsunami v Japonsku

V roce 2024 zasáhne Japonsko zemětřesení o síle 12,0 stupně, které by mohlo zabít odhadem 20 000 lidí. Zemětřesení zasáhne severovýchodní pobřeží Japonska a bude následovat ničivá vlna tsunami, která také způsobí smrt mnoha lidí.

Pokrčování na další straně