Dnes v noci pro ně začíná nejlepší část roku: 5 znamení, že novoluní v Býku by mohlo změnit jejich životy

Býk

Jelikož je novoluní ve znamení Býka, příslušníci tohoto znamení se budou cítit, jako by jim patřil celý svět.

– Toto je vaše nejsilnější část roku, tak si napište, co opravdu chcete, a snažte se to uskutečnit.

Rak

Energie květnového novoluní by mohla povzbudit Raky, aby pokračovali ve starém vztahu, především přátelském. Pokud jste ztratili kontakt s někým blízkým, je čas sebrat odvahu a poslat zprávu s pozváním na kávu a vše urovnat a pokračovat tam, kde jste skončili.

20. květen je také skvělý den, kdy můžete vložit úsilí do jakéhokoli vztahu, který chcete dále rozvíjet, ať už platonický nebo romantický. Líbí se ti někdo ve svém okolí? Pozvěte ho na oběd!

Lev

Blížící se novoluní je skvělý čas pro Lvy, kteří sní o změně zaměstnání, protože jim dává větší šanci konečně se dostat na pozici, o které už dlouho snili. Požádejte o něco, o čem jste snili, a možná budete příjemně překvapeni.

Pokud jste se svou současnou prací spokojeni, nebojte se v těchto dnech požádat o zvýšení platu, protože odpověď může znít ano.

Váhy

Členové tohoto znamení se budou večer 20. května cítit o něco smyslněji než obvykle a novoluní jim přináší příznivý okamžik pro romantiku, upevňování vztahů s milovanou osobou a mnoho šťastných chvil v posteli.

Pokud jste single, je ten správný čas odvážně oslovit osobu, která se vám líbí.

Střelec

Střelci potřebují trochu času, aby se dostali do party nálady, a nadcházející novoluní tuto vlastnost posílí.

Budete mít potřebu chodit na drinky, obědy, večery, budete oslavovat cizí i vlastní úspěchy a šťastné chvíle… Vše, co vás obklopuje lidmi a úsměvy, je pro vás duchovní potravou a nadcházející období bude přesně to vám poskytnout.