Do šamponu přidala trochu jedlé sody. Když se podívala do zrcadla, byla v šoku! Je to úžasné!

Abychom si užili krásný, atraktivní vzhled, nepotřebujeme luxusní krémy a lázeňské procedury. Můžeme se starat o svou krásu doma pomocí produktů, které máme … v kuchyni!

Pokud nenajdete potřebné ingredience, jděte do obchodu s potravinami. Vyzkoušejte naše recepty a uvidíte, že efektivní péče nemusí být drahá!

Jedlá soda na vlasy

Jsou podle vás pravidelné návštěvy kadeřníka zásadní? Ne nutně! Aby byly vaše vlasy dlouhé, krásné a lesklé, nepotřebujete drahé procedury a kosmetiku. Vaše vlasy potřebují něco úplně jiného. Co? Prášek do pečiva! Dejte si to trochu na ruku a přidejte svůj oblíbený šampon. Umyjte je jako obvykle a užijte si úžasný efekt. Vaše vlasy budou dokonale čisté, snadněji se upraví a vstřebají prospěšné složky kosmetiky.

Máta na tmavé kruhy pod očima

Tmavé kruhy pod očima jsou prokletím mnoha žen. Někteří je mají geneticky, jiní jsou důsledkem stresu nebo nedostatku spánku. Naštěstí existuje mnoho domácích prostředků, které vám pomohou se s nimi vypořádat. Jedním z nich je směs z máty a trochy olivového oleje.

Pomocí vatového tamponku jej naneste na oční víčko. Tuto aktivitu vždy opakujte před spaním a na výsledky nebudete dlouho čekat!

Med a skořice pro černé tečky

Na rozdíl od zdání se kožní problémy týkají nejen dospívajících v období dospívání – často s nimi bojují i ​​dospělí. Co můžete dělat, když se vám na obličeji objeví černé tečky a černé tečky? Zbavte se jich medem a skořicí!

Ke lžičce medu přidejte špetku koření a dužinu si všimněte na nedokonalostech. Maska nejen dezinfikuje a čistí lézi, ale také rozjasňuje a vyhlazuje pokožku. Brzy si všimnete, že se stav vaší pokožky výrazně zlepšil!

Citron pro změnu barvy kůže

Citron je bohatým zdrojem vitamínů. Přitom pleť dokonale rozjasní. Díky němu se zbavíte zabarvení, které jste získali v důsledku opalování nebo lézí po akné. Metoda je jednoduchá: namočte vatový tampon s citronovou šťávou a vetřete jím lézi. Tuto metodu používejte pravidelně a vaše zabarvení zmizí!

Článek pokračuje na další stránce