Drahý muži, pokud tyto věci pro svou ženu neděláš, nestěžuj si, že je vaše manželství špatné

Drahý muži, nestěžuj si, že se ti v manželství nedaří, pokud nemůžeš pro svou ženu udělat tyto věci, říká bloggerka Michelle Lindsay. Ve svém článku radí mužům z pohledu ženy:

Tohle je jen malá připomínka, abyste si zkontrolovali, jak se daří vaší partnerce. Emocionálně, psychicky i fyzicky. Možná je unavená, ale neumí vám to říct. Je také možné, že si to sama neuvědomuje. Ženy mají tendenci vstřebávat stres kolem sebe, a pokud si nedají pozor, mohou rychle vyhořet. Vaše partnerka je velmi schopná a můžete očekávat, že vše zvládne bez problémů, zejména pokud ji neslyšíte si stěžovat.

Nemůže to však dělat věčně. Nestěžujte si na ni. Nenechte ji bojovat se světem. Protože svět není vždycky dobrý. Podpořte ji.

Když jsou lidé pod neustálým tlakem, stávají se méně laskavými k ostatním. Když mají pocit, že nemohou popadnout dech, vybíjejí si svou nelibost na svých nejbližších. Pokud nebudete brát ohled na potřeby svého partnera, nedivte se, že se k vám nebude chovat vlídně a zdvořile.

Jedno staré přísloví říká, že „raněné zvíře kouše“. Pokud je váš partner negativní a vznětlivý, pravděpodobně sotva stojí na nohou.

V kuchyni mám nádhernou fotografii krásného kohouta a slepice. Kohout sleduje svou družku s vážným výrazem ve tváři. Pokud se dívá, jeho penisu se nic nestane. Je ve střehu. Je na něm napsáno: „Chraň, co máš rád.

Pokračování na další straně