Drama nastává od 4. listopadu, tato 4 znamení jsou v ohrožení

Některá znamení zvěrokruhu dramaticky ovlivní přelom retrográdního Saturnu 4. listopadu.

Od března 2023 je Saturn ve znamení Ryb: zůstane tam až do roku 2026. Tento tranzit je časem učení se novým lekcím, a jelikož je Saturn v astrologii tradičně spojován s disciplínou, řádem a karmou, má tato planeta na starosti ukázat vám, jak na sobě můžete pracovat.

Saturn je spravedlivý a nebude tolerovat nespravedlnost a Kozorohové jsou si této vlastnosti své vládnoucí planety dobře vědomi.

Když je planeta retrográdní, znamená to, že se nepohybuje po běžné dráze, a proto se její běžné vlastnosti změnily. Každá planeta postižená retrograditou je jiná (nejznámějším „negativním“ příkladem je retrográdní Merkur).

Retrográdní Saturn je zároveň časem lekcí a testů, které se opakují, dokud se poučení nenaučí. Retrográdní Saturn začal 17. června a skončí 4. listopadu a tato 4 znamení budou nejdramatičtěji ovlivněna obrácením z retrográdního k přímému pohybu.

Beran

Retrográdní Saturn je pro zástupce Berana těžkou zkouškou. Berani, zvyklí na aktivní způsob života, museli trochu zpomalit a ponořit se do světa fantazie a podvědomí, aby pochopili, co je tam přesně přitahuje. Saturn se snažil ukázat, ve kterých oblastech vám chybí kontrola. Využijte lekci retrográdního Saturnu k vytvoření plánu na zlepšení svého života.

Pokračování na další straně