Horoskop lásky na rok 2024: Svatba, rozchod i nové vztahy. Co vás čeká v milostném životě?

Do roku 2024 zbývá jen pár dní a my se můžeme nejen ohlédnout za uplynulými 12 měsíci, ale také začít přemýšlet o tom, co nás čeká. V tomto čísle se zamyslíme nad tím, co nás čeká v nadcházejícím roce – nad sférou lásky.

BERAN

Cesta lásky pro vás v nadcházejícím roce rozhodně nebude nudná. Nezáleží na tom, zda jste ženatí, svobodní nebo ve vztahu. Můžete se však setkat s překážkami, ale to k životu patří, takže se nadechněte a jděte dál. Čeká vás rok plný vášně a váš intimní život bude jako rozbouřená řeka. Čekají vás nádherné okamžiky, ale i výzvy, které vás budou tlačit ještě více.

BÝK

Od začátku roku začnete pociťovat napětí ve vztazích, což však neznamená jen občasné neshody, ale skutečné potíže, které by mohly ohrozit váš vztah. Pokud si nebudete nadále rozumět a důvěřovat druhé osobě, vztah nebude fungovat. Včasné řešení problémů může vztahu pomoci a posunout ho na novou úroveň. Můžete se vyhnout rozpadu vztahu a dozvědět se nové věci o sobě i o svém partnerovi.

BLÍŽENCI

Rok 2024 bude váš! Budete mít rok plný lásky a radosti. Jestliže máte vztah, tak ten přežije a bude ještě silnější, než kdy dřív. Naplánujte si nějaké cestování, dejte mu svůj čas a lásku. Velmi důležitými měsíci bude únor, srpen a říjen. Z pohledu lásky to bude zajímavé a zásadní pro nezadané i zadané.

RAK

Začátek roku se vám vydaří. Očekávejte novou vlnu energie a lásky a užijte si romantické chvíle, které prohloubí váš vztah. Naplánujte si společnou dovolenou nebo romantický výlet, který prohloubí vaši lásku. Nezapomeňte však, že od února do srpna může být vaše láska vystavena zkoušce, nepochopení nebo konfliktu. Nenechte si od nikoho radit ani diktovat, jak se máte nebo nemáte k partnerovi chovat.

LEV

Nový rok pro vás nebude příliš šťastný. Zdá se, že je to dlouhá a namáhavá cesta, ale neztrácejte odvahu a vytrvejte. Projevte partnerovi úctu a lásku a dejte mu čas na vyjasnění nedorozumění, říká Jupiter. V únoru a březnu je láska ve vzduchu.

PANNA

Na počátku roku to bude takové zahřívací, poklidné a jednoduché. Vaše cesta lásky bude taková klidná plavba po moři. Ale pozor, všichni víme, že velmi důležitá je ve vztahu komunikace a upřímnost. Otevřete se svému partnerovi a řekněte mu, jaké jsou vaše opravdové city. Tak dosáhnete harmonie ve vztahu a díky tomu bude poslední čtvrtletí naprosto fenomenální.

Pokračování na další straně