Horoskop milostné karmy do 20. března pro všechna znamení zvěrokruhu!

Horoskop karmy lásky pro všechna znamení zvěrokruhu říká, že karma bude na straně všech znamení zvěrokruhu až do dvacátého března!

BERAN

Karma plány jsou pro vás velké. Něžně milujete jednu osobu a snažíte se to dát všemi způsoby najevo. Zatím nereaguje na vaše náklonnosti, ale buďte vytrvalí. Vaše pocity budou den ode dne silnější a odezní, jakmile se vaše pohledy setkají.

BÝK

Ukažte, že budete hodni pozornosti v očích jedné osoby. Doposud jste to dělali špatně. Láska stále nebude vaší silnou stránkou. Ale pokud vám záleží na jedné osobě, musíte se snažit. Následují karma a hvězdné plány.

BLÍŽENCI

Nikdo z vás nebude šťastný jako určitá osoba. Nebude vám jasné proč, ale možná se budete divit. Je na vás, abyste dilema vyřešili a pečlivě zvážili, co získáte a co ztratíte Krásné věci jsou na obzoru.

RAK

Každopádně karma je na vaší straně, tak tomu bude i v dalším období. Sami jste si to vybojovali, protože jste neuvěřitelně pracovití a trpěliví. Ve všem se příliš snažíte a příliš se zastáváte všech kolem sebe. Karma vás odmění emocionálním štěstím.

LEV

Kam jdou lidé jako vy, je čas, abyste věděli a určili svůj směr. Jediná věc, kterou vám karma říká, je, že musíte přesně vědět, co chcete. Pokazili jste vztah, protože jste nevěděli, že některé věci tolerujete.

PANNA

V nadcházejícím období chcete všem vyjádřit co nejvíce pozornosti a lásky. Už to nebude jako dřív, ale jen po zásluze. Je čas to některým lidem vrátit. Karma se jim jistě za vše odvděčí a vy se staráte o to, abyste se měli dobře.

Pokračování na další straně