Horoskop nového začátku: Tato znamení zvěrokruhu musí utnout falešnou lásku a obrátit nový list!

VÁHY

Proč tvůj smutek a pocit mírného utrpení, když víš, že sis to nezasloužil? Hlavu vzhůru a jděte vpřed. Vaše štěstí závisí jen na vás a krocích, které ještě musíte udělat.

ŠTÍR

Láska vás vede a vy prostě chcete, aby to tak bylo. Vaše srdce vás táhne k tomu, kvůli kterému vaše srdce bije. Jděte jí tedy naproti a nepotlačujte své city. Očekává se od vás, že budete připraveni podniknout vážné kroky.

STŘELEC

Ukažte, že jste rozhodní a že budete vědět, jak se umístit. Vaše situace je choulostivá, ale ani nejste tak slabí. Ukažte, že máte charakter a silnou vůli hájit své zájmy. Jdi hned!

KOZOROH

Naivně žijete ve falešné naději, že vás Vodnář miluje. Plníte její rozmary a myslíte si, že jste její oblíbená osoba v životě. Je na čase, abyste si uvědomili, že používá pouze vaše dobré srdce a duši, která vás zdobí. Ukažte jí, že jste to četli a že to nebude dlouho trvat!

VODNÁŘ

Kozoroh plní vaše rozmary, i když ho o to nepožádáte. Miluje tě a myslí si, že ty miluješ také jeho. Protože ho nemilujete, ani s ním neplánujete, dejte mu najevo, že od vás nic neočekává. Nedávejte mu falešné naděje.

RYBA

Konečně plníte své cíle! Své a ne cizí a podle mé a ne cizí vůle. Dlouhou dobu jste trpěli tlakem okolí a především jednoho konkrétního člověka. Nyní je čas dělat, co chcete, bez nátlaku a nezávisle na názorech ostatních lidí.