Horší maso už nenajdete! Vylučte to ze své stravy, pokud je vám zdraví drahé!

Zde je alespoň 9 důvodů, proč zastavit vepřové maso nadobro:

1.  Vepřové maso obsahuje růstový hormon, který způsobuje narušení dobře koordinované práce lidského těla. Pod vlivem cizího hormonu dochází k patologickým procesům: obezita, růst benigních a maligních nádorů.

2.  Vepřové maso obsahuje histamin, alergickou dráždivou látku. Apendicitida, rozvoj furunkulózy a cholecystitidy, dermatitidy, ekzémy jsou důsledky účinků histaminu na tělo.

3.  Vepřová krev je bohatá na onkogenní látky, specifické erytrocyty, které působí jako markery rakoviny.

4.  Virus chřipky je u klobásy velmi běžný a do produktu se dostává z plic zvířete. Častá konzumace vepřového masa vede ke zvýšenému výskytu chřipky!

5.  Vepřové maso je nejtučnější maso, přispívá k obezitě, zvláště pokud jíte vepřové maso ve stresu.

6.  Vepřové maso je velmi toxické, obsahuje nebezpečné karcinogeny a není nižší než jeho škodlivost vůči alkoholu a tabáku. Existují návrhy týkající se karcinogenity pohlavních hormonů prasat.

7.  Lidské maso a vepřové maso mají velmi podobnou strukturu, existuje řada anatomických a biochemických parametrů, které jsou podobné u lidí a prasat. Ale prasata mají málo svalů a kostí, ale hodně tuku a pojivové tkáně.

8.  Prasata často onemocní a nikdy si nemůžete být úplně jisti, zda jíte maso nemocného nebo zdravého zvířete.

9.  Neustálá otrava toxiny obsaženými ve vepřovém mase vyvolává srdeční problémy a může způsobit mrtvici. V těle člověka, který jí vepřové maso, se vytváří příznivé prostředí pro vývoj patogenních bakterií.

Všechna onemocnění jsou mobilizací obrany proti toxinům nebo poškozením v důsledku požití toxinů.

Mnoho lidí považuje vepřové maso za překvapivě chutné maso, ale je to jen potravinový zvyk, který lze změnit. Pokud se dítě od dětství učí jíst, lze se vyhnout vážným zdravotním problémům.

Zdroj:adfave