Ideální spřízněná duše pro každé znamení zvěrokruhu

Rak

Ideální spřízněná duše: chytrý, taktní, láskyplný a smyslný člověk s velkým srdcem.

Raci mají obrovské srdce. Vědí, jak milovat jako nikdo jiný – celým svým srdcem a bez ohlédnutí. Ale abyste dosáhli umístění Raka, měli byste být schopni milovat stejným způsobem. Jinak se velmi rychle bude cítit falešně nebo podceňován.

Zástupci tohoto znamení potřebují někoho skutečně moudrého. Jen takový člověk může získat jejich mysl. Ale zároveň – dostatečně láskyplné a jemné, aby se cítily výjimečné a milované. Rak není sobecký ani sobecký, proto potřebuje starostlivého a odhodlaného partnera.

Potenciální spřízněné duše: Štír, Býk, Ryby a Panna.

Lev

Ideální spřízněná duše: Tajemný a sebevědomý člověk, který dokáže udržet Lva ve střehu.

Lvy přitahují sebevědomí a soběstační lidé. Ale zároveň – docela tajemné. Lev potřebuje někoho, kdo je připraven se s ním pustit do dobrodružství, bez koho životu nerozumí. Ale také ten, komu se podaří intrikovat, takže Lev prostě zahoří netrpělivostí a přemýšlí, co bude dál!

Potenciální spřízněné duše: Blíženci, Váhy, Střelec a Beran.

Panna

Ideální spřízněná duše: Někdo, kdo je poměrně složitý, obskurní a velmi oddaný.

Samotné panny nejsou jednoduché, takže potřebují složité a sofistikované povahy – jako drahé francouzské víno staré dvacet let. Ale zároveň musí být partner velmi energický, asertivní a ambiciózní. Pokud celý den ležíte na gauči a nic neděláte, pak se vám o Panně možná ani nezdá. Potřebuje tvůrce, nikoli „předmět“ interiéru v místnosti.

Také představitelé tohoto znamení si velmi váží loajality a oddanosti, protože sami tyto vlastnosti mají, někdy až příliš.

Potenciální spřízněné duše: Štír, Kozoroh, Rak a Býk.

Váhy

Ideální spřízněná duše: Pohledný, chytrý a sebevědomý. Abychom se mohli vyrovnat!

Pokud jde o lásku, Váhy se stávají velmi úzkostlivými a vrtošivými. Nikdy se nespokojí s náhodnými lidmi. I kdyby to znamenalo strávit polovinu života o samotě!

Jejich spřízněná duše musí zároveň splňovat tři kritéria: být atraktivní vzhledem, chytrá a sebevědomá. Nic víc a nic míň.

Zástupci tohoto znamení mají rádi vše krásné, protože jejich partnerka musí být na pohled opravdu krásná. Váhy navíc oceňují mysl, protože samy jsou velmi vyvinuté a chytré. Nudní lidé s „pomalou“ myslí – velmi rychle se nudí. Váhy také potřebují sebevědomého milovaného člověka, který by čerpal z jeho odhodlání a samy se staly stejnými. Prostě zbožňují lidi, kteří přesně vědí, co chtějí!

Potenciální spřízněné duše: Blíženci, Vodnář, Střelec a Lev.

Pokračování na další straně