INTIMNÍ TAJEMSTVÍ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU. JAKÉ JSOU TY VAŠE? BÝK JE TICHÝ, A VÁHY DOKÁŽOU CELÝ DEN JEN …

Astrologové nepřestávají tvrdit, že některým znamením zvěrokruhu je souzeno být spolu a druhé jsou úplné protipóly, neschopné vybudovat si silné a harmonické spojení.

intimní tajemství

Beran
Ženy-Barany jsou nejoblíbenější stvoření. Pokud se již Beran zamiluje tak skutečně a silně. Taková žena vždy staví vztah na první místo, je připravena zasvětit mu celý svůj život a drahocenný čas. Mimochodem, tímto Beranem je snazší obejít se  dlouhou dobu bez mužské společnosti.
Ale ne proto, že jsou příliš nesnesitelní, prostě Barany si umí užívat nezávislost a svobodu. Ženy-Barany potřebují jen to nejlepší. Raději nebudou s nikým, než s kýmkoli! Tato žena je věrná, vášnivá a spolehlivá společnice toho šťastlivce, kterému se podaří zkrotit její tvrdohlavou povahu.

Býk
Představitelky tohoto znamení jsou klidné, tiché a zpravidla téměř bez emocí. Jsou to příliš vážně osobnosti na to, aby zbytečně hysterčili. Býci  vůbec nejsou žárliví  a téměř nikdy Býka neuvidíte vyrobit skandál. Řeknete kompliment jiné ženě, když jste se ženou-Býkem? Ať se líbí!
Žena-Býk je vynikající společník do života. Vždy je připravena svému milovanému muži poskytnout spolehlivé rameno. A pokud pro rodinu nastane špatná finanční situace, tato žena je ochotna vzít ledajakou práci, a nebude obviňovat muže, že se nedokáže postarat o rodinu.

Pokračování na další straně