Jak dnes vypadá slavná policejní dvojka Dempsey a Makepeaceová? On zestárl, ona vypadá neuvěřitelně krásně

Michael Brandon (narozen 20. dubna 1945) se narodil v New Yorku a Glynis Barberová (narozena 25. října 1955) se narodila v Durbanu v Jihoafrické republice, kde získali vzdělání a žili v Londýně. Jak před několika lety přiznal v jednom televizním pořadu, o Američanech neměl valné mínění a byl zděšen, když mu řekli, že s nimi bude natáčet film. Byl však ujištěn, že nejsou všichni stejní. Když se s Michaelem před natáčením setkala v Londýně, byl její nejhorší noční můrou. Byl velmi hlučný a nedokázala jsem si představit, že bych s ním pracovala.

Nenáviděli se od první řádky. Glynis byla možná víc jeho než on jí Považovala ho za naprostého blázna. Ale jak vzpomínal, i ona řekla režisérovi, aby se ho zbavil: „Pracujeme na tom“. Potěšilo ho, když odpověděla. Pak se Glynis rozešla se svým přítelem a Michael ji pozval do divadla a ona přijala. Teprve tehdy mezi nimi přeskočila jiskra.

listopadu 1989 se vydali na životní cestu a v roce 1992 se jim narodil syn Alexander. Jejich loď proplouvala klidným mořem i vážnými bouřemi, ale pouto mezi nimi bylo tak silné, že se nikdy nepotopila. Oba vystudovaní herci mají za sebou řadu filmových a televizních rolí. Kromě hraní se věnují charitativní činnosti a přispívají štědrými dary různým organizacím.