Jak držíte šálek při pití kávy nebo čaje? Zajímavý psychologický test odhalí vaši osobnost

Stačí si vzít svůj oblíbený šálek čaje nebo kávy a věnovat pozornost tomu, jak jej držíte.

Vyberte si obrázek, který odpovídá vašemu zvyku nebo způsobu, jakým se cítíte nejpohodlněji v držení šálku kávy nebo jiného oblíbeného nápoje.

Možnost 1

Pokud zvolíte možnost 1, vězte, že mezi vašimi přednostmi vyniká sebevědomí. Jste člověk, který věří v sebe, ve své úsilí a nepochybuje o tom, co od života chcete. Nebojíte se bojovat za to, co chcete, bez ohledu na cenu. Jste považováni za rozeného vůdce.

Máte velmi jasné představy o tom, co chcete, a nemáte žádné potíže s rozhodováním, když je to nutné.

Vaše velké srdce a lehkost, pokud jde o spojení s ostatními, je také obdivuhodné a přitahuje do vašeho života mnoho zajímavých lidí. Je pro vás tedy velmi snadné v životě komunikovat s ostatními, máte své spolehlivé „staré“ přátele a není pro vás těžké navazovat nové známosti.

Pokud jde o vaše nedostatky, první věc, která vás upoutá, je lehký nádech narcismu ve vaší osobnosti. Být si tak jistý sám sebou může udělat trochu arogantního a nekompromisního. Někdy máte pocit, že musíte vždy obhájit svůj názor, abyste se ochránili, a tento určitý nekompromisní postoj může ostatní lidi trochu rozhodit. Pokuste se obsáhnout tento detail vaší postavy, abyste se ochránili před zbytečnými problémy.

Možnost 2

Pokud jste zvolili možnost 2, měli byste vědět, že to, co vás odlišuje od ostatních, je vaše schopnost pracovat v týmu a způsob, jakým jednáte s ostatními. Máte vynikající schopnost naslouchat a porozumět druhým a také snadno zprostředkováváte mezi kolegy ku prospěchu všech. Jste velmi flexibilní a nemáte problém se přizpůsobit téměř čemukoli, což z vás dělá úspěšného člověka, co se osobních vztahů týče.

Máte však také chyby, jako každý jiný. Přestože je pro vás práce s jinými lidmi velmi obohacující a zajímavá, na individuální úrovni se ztrácí veškerá vaše energie a síly, ne vždy dokážete stejnou energii generovat, když pracujete sami.

Je pro vás obtížné soustředit se a organizovat se, když jste sami, a může být pro vás obtížné být disciplinovaný.

Možnost 3

Možnost 3 nám říká o klidných lidech. Je těžké tě naštvat. Máte schopnost zachovat chladnou hlavu, když je to nutné, což vám umožňuje neplýtvat emocemi a také vyjít z nejtěžších situací bez újmy. Patříte k lidem, kteří si své pocity raději nechávají pro sebe.

Své emoce tak zvládáte celkem snadno, a proto nejednáte impulzivně. Víte, jak naslouchat druhým.

Pokračování na další straně