Jak může číslo vašeho bytu ovlivnit život a jak ho využít k tomu, aby vám domů přineslo štěstí

Všimli jste si někdy, že se vaše nálada změní, jakmile překročíte práh toho či onoho domu? Abstraktní čísla na dveřích jako by neznamenala nic víc než základní směr. Tak tomu však není. Ukazuje se, že tato čísla mají své vlastní charakteristiky a osobnosti. Pokud je budeme sčítat jedno po druhém, dokud nedostaneme jediné číslo, můžeme pomocí čísel zjistit, jak čísla bytu nebo domu, ve kterém žijeme, souvisejí s celkovou atmosférou našeho života. Abychom zjistili numerologické číslo bytu, je třeba sečíst všechna čísla, která byt tvoří, do jediného čísla.

Sečtěte tedy nejen číslo domu, ale také číslo bytu. Zbytek této části vám poskytne přibližnou představu o celkové atmosféře v místě, kde žijete. Samozřejmě nemusíte komentáře zde uvedené přijímat tak, jak jsou, ale skutečně se můžete setkat se zákonitostmi v atmosféře vašeho domova.

Například: číslo domu je 139/10. Z toho plyne numerologické číslo 5 (1+3+9+1=14; 1+4=5). Pokud žijete v domě s více byty, pak vás ovlivňuje také číslo bytu.

ČÍSLO 1

Váš dům je pod znamením SLUNCE. To podporuje tvůrčí sebevyjádření. V takových domech obvykle převládá tvůrčí energie a radost ze života. Dobře se tu bydlí těm, pro něž je důležitý osobní názor, těm, kdo jsou povoláni rozsvěcovat život jiných. Lidé žijící v domě JEDNIČKY se dobře učí na svých vlastních zkušenostech, ne na zkušenostech těch druhých.

Příznivé barvy jsou jasné, červenooranžové. Celková atmosféra v domě je bezstarostná a otevřená. Jednička obvykle vypráví o krásném životě, přináší radost a veselí a atmosféru nepřetržitého svátku. Vede člověka ke slávě a úspěchu. Posiluje vnitřní kouzlo.

ČÍSLO 2

Dům je pod znamením MĚSÍCE. Všechny nepříjemnosti se tu řeší mírnou cestou. Je vhodný pro vědce, sportovce a jasnovidce. Příznivá barevná stupnice interiérů by měla být v mléčných a jemných krémových odstínech. Posiluje vnitřní pohyb emocí a intelektu, vzájemnou přitažlivost a závislost bydlících. Napomáhá v řešení problémů i lidem zdrženlivým, neboť stimuluje citlivost. Bydlení pod tímto číslem nelze však doporučit lidem mimořádně emotivním a nervním.

ČÍSLO 3

Znamení MARSU předznamenává nutnost aktivního jednání, brání se nečinnému sezení s rukama v klíně. V tomto domě se každému vždycky chce něco dělat. Rozhodnutí je třeba dělat rychle, aby se neztratila příležitost. Je tu dobře všem. Sexuální i duchovní energie tady vzrůstají. Trojka poskytuje velké životní a fyzické síly a dodává vášnivosti. Přináší také úspěch v jakékoli oblasti spojené s fyzickou činností, zbavuje závislosti na jiných. Lenost by v tomto domě mohla vést k nemoci. Dává tak o sobě vědět nespotřebovaná energie. Příznivou barvou jsou všechny odstíny červené.

ČÍSLO 4

Dům pod znamením MERKURA. Čtyřka vládne energií ochrany a stability. Tento dům je vhodným útočištěm pro nejisté, v životě se tak trochu ztrácející lidi. Čtyřka jim pomůže uklidnit situaci, získat na stabilitě a praktičnosti. Je dobrá pro skupiny lidí, které pracují na stejné věci, jdou za týmž cílem. Posiluje intelekt, umožňuje dosáhnout úspěchu v činnosti čistě intelektuální nebo zprostředkovatelské a také v řemeslech. Přináší s sebou velké množství schůzek a setkávání, podmiňuje úspěšnost při cestách i studiu. Workoholici by se měli čtyřce vyhnout, protože jinak budou pracovat ještě více. Příznivé barevné kombinace: modrá se žlutou a blankytná se šedivou.

ČÍSLO 5

Ovládán JUPITEREM tento dům žije ve dne v noci. Život v něm znamená nepřetržitý sled výletů, setkání, mejdanů a pikniků někde za městem. Obvykle je tu někde velká knihovna. Je vhodný pro vědecké pracovníky a novináře, neboť stimuluje aktivitu svých obyvatel. Každému se tu chce zabývat se něčím hodně obsáhlým: politikou, vědou, něčím, co je schopno dát dohromady lidi na základě nějaké společné myšlenky. Jako ozdoby jsou v tomto domě věci „z daleka“, najdeme tu bronzové nádoby, globy i dalekohledy. Pětka posiluje sexuální přitažlivost, dodává optimismus a víru ve vlastní síly. Kdo však má rád klidný, uměřený život, kdo je unaven životním ruchem a zmatky, měl by se číslu pět ve svém bydlišti vyhnout. Příznivou barvou je purpurová.

Pokračování na další straně